Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Pa cija je zemlja od tog su subvencije
To je skroz normalno
Sve stvar dogovora . Zakonski je subvencija onome koji radi zemlju a ne ko je vlasnik. Npr ako je neobradjena nemoze niko legalno dobiti . Opet stvar dogovora . Npr vlasnik kaze zakupcu npr 1ha ti je 200e zakup meni subvencija i sad zakupac kaze nemoze meni je subvencija ja radim zemlju ,a vlasnik onda kaze ok moze onda je 300e hektar. Cifre su primjer samo . Sve stvar dogovora ali unaprijed

Izlagao se kao i obicno.
A ovi iz NAPS-a kurve prodane.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Ima pokersku facu ali su ga iznenadili protesti iz udruženja "Stig" Požarevac, pogledajte snimak kada kaže ovi moji iz NAPS-a su sinoć dali izjavu, pogledajte sta su napisali. Evo i da vam prenesem dobili su količinu na 750e samo za članove, mi to nismo prihvatili,idemo u proteste. Moje mišljenje je da je rukovodstvo dobilo i donaciju

Bas me Cudi to za donaciju, bagra jedna prodalise odavno a vi tek sad shvatili.
Pa ja izlazio na svaki protest, poslednji je bio pre 2 god kada je bilo u žetvi i tada smo tražili da robne rezerve izađu pre žetve sa cenom, sto smo i dobili. Izašlo samo naše udruženje a ovi iz asocijacije se deklarativno priključili, oni skupljaju poene i tale se i dobijaju donacije, više nećemo da učestvujemo u tome

Farmkomerc 115.4 ruska urea 25 kg pakovanje. 114.6 jumbo. 25 kg pala sa 117.1, a pre toga bila 118.1 ako sam dobro zapamtio.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

ja pratim VP cenu kod farmkomerc . Za periodu od zadnjih 7-8 dana ona je pala za vise od 10din.

Prica se na veliko svugda da dzubrivo ce uskoro da padne dosta sa cena. Pa videcemo sta ce biti.

Cena pada samo u Nedimovicevom digitronu,cena nece značajno pasti ljudi dolaze izbori neko to treba da plati...... računajte 400.000 tona pa samo nek uštinu 100 evra po toni eto 40 miliona njima za kampanju.... ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan::
Isto kao sa gorivom,cena gore ide munjevito a kad treba da padne eeeeeeee

Nazad
Vrh