Kako je normalno?Pa cija je zemlja od tog su subvencije
To je skroz normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je normalno?Pa cija je zemlja od tog su subvencije
To je skroz normalno
Sve stvar dogovora . Zakonski je subvencija onome koji radi zemlju a ne ko je vlasnik. Npr ako je neobradjena nemoze niko legalno dobiti . Opet stvar dogovora . Npr vlasnik kaze zakupcu npr 1ha ti je 200e zakup meni subvencija i sad zakupac kaze nemoze meni je subvencija ja radim zemlju ,a vlasnik onda kaze ok moze onda je 300e hektar. Cifre su primjer samo . Sve stvar dogovora ali unaprijedPa cija je zemlja od tog su subvencije
To je skroz normalno
Kao da su ga kerovi iz trske isteraliEvo ministra u Insajderu gostuje ko ima zivaca nek gleda
Izlagao se kao i obicno.Evo ministra u Insajderu gostuje ko ima zivaca nek gleda
Ima pokersku facu ali su ga iznenadili protesti iz udruženja "Stig" Požarevac, pogledajte snimak kada kaže ovi moji iz NAPS-a su sinoć dali izjavu, pogledajte sta su napisali. Evo i da vam prenesem dobili su količinu na 750e samo za članove, mi to nismo prihvatili,idemo u proteste. Moje mišljenje je da je rukovodstvo dobilo i donacijuIzlagao se kao i obicno.
A ovi iz NAPS-a kurve prodane.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Pa ja izlazio na svaki protest, poslednji je bio pre 2 god kada je bilo u žetvi i tada smo tražili da robne rezerve izađu pre žetve sa cenom, sto smo i dobili. Izašlo samo naše udruženje a ovi iz asocijacije se deklarativno priključili, oni skupljaju poene i tale se i dobijaju donacije, više nećemo da učestvujemo u tomeBas me Cudi to za donaciju, bagra jedna prodalise odavno a vi tek sad shvatili.
Farmkomerc 115.4 ruska urea 25 kg pakovanje. 114.6 jumbo. 25 kg pala sa 117.1, a pre toga bila 118.1 ako sam dobro zapamtio.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
UREA FOB EGYPT 505$/ton
U Bugarska se nudi 775eura/ton za isporuka od 15.02