paorpaor
Član
I nasi otkupljivaci utovaraju kukuruz. Ide u luku Backa Palanka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da nisi u pravu, nikad taj ko je protocni bojler ne moze da zaradi kao onaj ko ima otkupno mesto, i veliku kolicinu robe, koja po pravilu ide za izvoz. Uglavnom ovi prvi rade za ove druge...Poenta je,nikom ni je zabranjeno da trguje. Ja se ne bih slozio da je to neozbiljna prica, 5-6-7 vozila nedeljno.Tu moze da bude jako lepe zarade.
Troskovi 0 nema bazdarenja vage nema kvar na silosu nema rezije plate, energente...takvi imaju najcistiju zaradu. Pod najcistiju mislim za njih nikad u minusu nikad nepredvidjen trosak. A sto se djubriva tice, svako ima pravo da ulozi malo kesa pa da rizikuje. Na primer uzme dva vozila ureje i dva vozila nekog kvalitenijeg kompleksnog ulozi cc100000e da bi mozda zaradio 1-2%.
Istina je izmedju. Silos je odlicna stvar da ti bude za rezervu ako negde zapnes. 50% firmi sa kojima sam u komunikaciji nemaju ni silos ni kamione.Mislim da nisi u pravu, nikad taj ko je protocni bojler ne moze da zaradi kao onaj ko ima otkupno mesto, i veliku kolicinu robe, koja po pravilu ide za izvoz. Uglavnom ovi prvi rade za ove druge...
Ali imate vi ili neko treći?Istina je izmedju. Silos je odlicna stvar da ti bude za rezervu ako negde zapnes. 50% firmi sa kojima sam u komunikaciji nemaju ni silos ni kamione.
Opet neistine, psenica je bila 20 din u zetvi ne 15. A urea nije 105 nego 116. Malo mu se ne slazu procenti kod racuna ulaza i izlaza...
Protesti su najavljeni od "njihovih" ljudi,kao mi se bunimo,ministar izadje i medije i obeca,prodje 2 meseca,mi se ponovo kao nesto bunimo,on obeca po drugi put,trla baba lan,taj jeftiniji uvoz bez carine je minoran,i kao takav ako ga i bude nije namenjen obicnim smtrtnicima,vec lopinama sa hiljadama ha zemljee,ko jos veruje osobi koja sebe zove ministrom,taj nije popio zumance.Sta bi sa onim najavljenim protestima??