Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Poenta je,nikom ni je zabranjeno da trguje. Ja se ne bih slozio da je to neozbiljna prica, 5-6-7 vozila nedeljno.Tu moze da bude jako lepe zarade.
Troskovi 0 nema bazdarenja vage nema kvar na silosu nema rezije plate, energente...takvi imaju najcistiju zaradu. Pod najcistiju mislim za njih nikad u minusu nikad nepredvidjen trosak. A sto se djubriva tice, svako ima pravo da ulozi malo kesa pa da rizikuje. Na primer uzme dva vozila ureje i dva vozila nekog kvalitenijeg kompleksnog ulozi cc100000e da bi mozda zaradio 1-2%.

Poenta je,nikom ni je zabranjeno da trguje. Ja se ne bih slozio da je to neozbiljna prica, 5-6-7 vozila nedeljno.Tu moze da bude jako lepe zarade.
Troskovi 0 nema bazdarenja vage nema kvar na silosu nema rezije plate, energente...takvi imaju najcistiju zaradu. Pod najcistiju mislim za njih nikad u minusu nikad nepredvidjen trosak. A sto se djubriva tice, svako ima pravo da ulozi malo kesa pa da rizikuje. Na primer uzme dva vozila ureje i dva vozila nekog kvalitenijeg kompleksnog ulozi cc100000e da bi mozda zaradio 1-2%.
Mislim da nisi u pravu, nikad taj ko je protocni bojler ne moze da zaradi kao onaj ko ima otkupno mesto, i veliku kolicinu robe, koja po pravilu ide za izvoz. Uglavnom ovi prvi rade za ove druge...

Nisam ja rekao da on zaradi vise od Almexa,Cirica,Konzula.. ali po kilogragumu robe mu ostje mnogo vise, uz mnogo manje truda, bez ijedne hipoteke, kredita, muljanja sa politicarima... Poenta je, odgovor na tvoju tvrdnju da se ne moze trgovati izvoziti, moze ne u onim kolicinama kao gore navedeni ali moze i trgovati i zraditi.

Mislim da nisi u pravu, nikad taj ko je protocni bojler ne moze da zaradi kao onaj ko ima otkupno mesto, i veliku kolicinu robe, koja po pravilu ide za izvoz. Uglavnom ovi prvi rade za ove druge...
Istina je izmedju. Silos je odlicna stvar da ti bude za rezervu ako negde zapnes. 50% firmi sa kojima sam u komunikaciji nemaju ni silos ni kamione.

Juce cujem ,a nije se ni pricalo o tome bar ja nisam znao ,da je Rusija doskora tj do prosle godine gas mogla prodavati samo Evropi, a da je nekad prosle godine napravila neka postrojenja skladista ili cijevi stali pa odtad prodaju i Kini i jugoistocnoj Aziji . To onda pojasnjava dodatno mnoge stvari koje se desavaju

Ovi pametnjakovici za grad, posto so ne deluje na ovu nestasicu djubriva eno bacaju kcl po putu… sto odmah ne bace sojinu sacmu ili brasno pa eto…

Sta bi sa onim najavljenim protestima??
Protesti su najavljeni od "njihovih" ljudi,kao mi se bunimo,ministar izadje i medije i obeca,prodje 2 meseca,mi se ponovo kao nesto bunimo,on obeca po drugi put,trla baba lan,taj jeftiniji uvoz bez carine je minoran,i kao takav ako ga i bude nije namenjen obicnim smtrtnicima,vec lopinama sa hiljadama ha zemljee,ko jos veruje osobi koja sebe zove ministrom,taj nije popio zumance.

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Nazad
Vrh