Da po hektaru. U red to mu je gornja granica po meni.Compa, po hektaru ?
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da po hektaru. U red to mu je gornja granica po meni.Compa, po hektaru ?
Ako ima vlage seta , ali ne u svim pravcima , nego prema dole .Azot ako ima vlage ima sposobnost da se seta po zemljistu u svim pravcima… tako da to sa anom da nece biti azota na vreme ne stoji… nece ga potrosit vise no ato treba , a visak ce biti tu…
Sta cemo sa proslom, tj 2021-om, nije palo kise negde i po 3 mesecaНајбоље је не бацати ништа вештака ове сезоне Ако питате зашто онда зато што у каталогу пионир семена стоји да је свака пета година сушна у нашој земљи дали су примере да је суша била 2007 затим 2012 па опет 2017 а онда 2022 нису они глупи неби они зарадили толико да не размишљају
Da, da, to pravilo vazi vec od Isusa na ovamo! Gluposti!.Најбоље је не бацати ништа вештака ове сезоне Ако питате зашто онда зато што у каталогу пионир семена стоји да је свака пета година сушна у нашој земљи дали су примере да је суша била 2007 затим 2012 па опет 2017 а онда 2022 нису они глупи неби они зарадили толико да не размишљају
Zato ostaje jedna količina djubriva u zemlji,pa ove možemo ići manjom količinom.Sta cemo sa proslom, tj 2021-om, nije palo kise negde i po 3 meseca
To svakako, ali htedoh naglasiti da je susna bila i prosla godina, doduse za kukuruzZato ostaje jedna količina djubriva u zemlji,pa ove možemo ići manjom količinom.
Mozda ti se nisu snizili prinosi ali to ne znači da si u pravu, dosta ljudi tako razmišlja da se rezultat vidi kroz prinos ali prinos zavisi baš od dosta faktora pa zaključak nije tačan. Ono što nauka kaže da kukuruz treba kasnije više N, tu je prednostna strani ureje ispred AN i KAN čak i ona prebrzo deluje pa ima hemije koja još usporava razlaganje ureje baš zbog kukurza. Ako je bio sušan period nije se rastvaralo ili previše kišan da se prebrzo rastvorilo e onda dobiješ rezultat da nema neke razlike ali u statistici na duže trebalo bi da bude razlikeNebih se slozio sa tobom ja bacam 200kg u red u setvi sa sejalicom. Nisam primetio da mi se snizili prinosi za ovih par godina kako radim bez ureje.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
kod mene nije obe biloPa.to je vec bilo 2012-2013.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Sta je tu uzas ?Sto se soje tice pregurao sam uzasne dve godine za redom!
2020 prosek 1250 kg/kj a prosle godine 1350 kg/kj. Hvala Bogu sreca u dobroj ceni ( prodata za 80 i 81 din).
Ali verovatno je do mene, jbg ne znam kako se soja proizvodi, tako rece nas clan koji je plakao celoga leta jer ne pada kisa kod njega a na kraju imao prosek 1900 kg/kj.soje.