MOMOSARIC
Član
Pa ocekujemo da se vrati u normalu u neki dugogodisnji prosjek . Kao sto je normalno i da se cijene zitarica vrate , stoke i drugog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da , ovde svi tako rade . NPK , ili map . Vecina ide oko 20 do 25kg po dulumu i ja sam ranije . Zadnjih godina idem oko 15ak kg 3x15 po dn i to je sve od npkI to je tacno, inflacija je prisutna, i da panu cijene sirovina cijena NPK i Uree nece biti ispod 500€ neto
Momo,
ides li sta kroz koseve za gnojivo prilikom sjetve?
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Ja u tu priču da u snegu ima atmosferskog azota,ja baš nešto ne verujem....Evo pada azot s neba budite mirni.
A i da ima azota džabe sneg staoJa u tu priču da u snegu ima atmosferskog azota,ja baš nešto ne verujem....
Ma zezam se.Ja u tu priču da u snegu ima atmosferskog azota,ja baš nešto ne verujem....
Pa skoro 100 kg po kj, uree, mislim i ja tako, na ove cene je to optimalno.Planiram da bacim uree u dinarskoj protiv vrednosti od 10.000 rsd/k.j pa koliko je toliko je.Zaorao sam NPK jesenas, od mene toliko.