MOMOSARIC
Član
Ja sam sebi reko , ne uzimam ureu preko 2kg kuruza za kg uree , pa sta bude .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i toga.Roba stoji po tim cenama.Prodavci djubriva su postali nervozni ne kupuje se kako su ocekivali. Pocela da ih hvata nervoza. Pitacu i ministarstvo za bdp kada se manje ulozi sta ce biti..
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Tako je izvoznici zive od tona puta dinara, ako je tona u protoku malo bice svega.Prodavci djubriva su postali nervozni ne kupuje se kako su ocekivali. Pocela da ih hvata nervoza. Pitacu i ministarstvo za bdp kada se manje ulozi sta ce biti..
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Sto koristiš djubrivom kad nema racuna?Šta ste se utripovali oko tog azota kao da će smak sveta, moš misliti ako jednu godinu preskočiš, šta nam je značilo kad smo nabacali 2012 i 2017g., radim jednom mom koperantu već 10-ak godina komplet usluge od oranja do skidanja useva i ja tu još nisam prošao ciklonom (ni osnovno ni prihrana) a vrše i on a i mi ostali, mante to više u materinu ako netreba njima netreba ni nama.Nek je kukuruz 30din kg a treba u proseku 150kg uree po kj što mu dođe 18000din manje više, znači treba 600kg po jutru više da rodi kukuruza da bi samo isplatio prihranu a da bi nešto zaradio i bila ta opcija isplativa treba bar 1000kg pokj da rodi više a da li će roditi više, teško gospodo draga da nekažem nema šanse, dao sam vam prost primer, netreba olako srljati, kod nas a i u svetu je socijalna politika proizvodnja hrane (socijalni mir) samo u svetu pomažu sa subvencijama a ovde ko šta ulovi, izgubićemo i mi (možda) ali će i ostali izgubiti još više a tu mislim i na državu ali
I.to je tačno....Mora samo da se mre.