Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Sale covek je ili dobar ili los bezobzira u kojoj se situaciji nalazi.Nema vise manje ljudskosti ili si covek il si govne.

Jbg ovako ide zatucan narod i glup skroz, a najgore je sto je kvaran i svoje **greška samo gleda.

Otkad je Milgram uradio svoj eksperiment, znamo da to bas i nije tako. T.j. lako moze da se desi da ima sve manje "ljudskosti"...

Ja sam imao opciju za 6:12:24 na 78 ali ono 6 je pravilo problem kad je azot sad premijum roba pa prihranjivanje otpada.

Bravo sale treba da skupimo potpise da nam ne odgovara ovaj program koji se nudi i da trazimo drugacije bez blokade,pa ako nas niko ne cuje imamo papir na koji su gluvi onda imamo izgovor za bilo sta dalje…

Ovih dana gde god se pita za bilo sta od repromaterijala posebno za djubrivo, svi samo slezu ramenima kao ima cena ali nije operativno jos…

Djubrivo ce samo da ide gore sa cenama,i ozbiljno preti da ugrozi smisao ratarske proizvodnje ukoliko ne bude dobrog roda,sledi poskupljenje pesticida 20-30 procenata,dizela,ludnica opsta

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Moje licno misljenje je da je prosto losa politicka kultura dovela do ovoga.Kod nas generalno vlada misljenje da je politika neka odvratna stvar kojom se bave podguzne muve i grebatori i generalno ljudi ispod svake casti.Pa necemo da se muljamo u tom blatu.E pa ti neces da se bavis politikom ali ona se brale bavi sa tobom.Mi smo danas spali da blokiramo puteve i molimo da nam ne dodje Rio Tinto a gde ste bili kad je pripreman teren za njega vec 10 godina.Nije vas zanimalo dok nije djavo dosao pred vrata.A poljoprivreda ne moze da strajkuje nemamo toliki problem kao Rio Tinto pa da nas podrze i ovi iz grada.A i da budemo realni svako strajkovanje je znacilo da se posalju batinasi i gaseno je vrlo brzo.Takodje i ne objave vesti da je bio strajk ili je bilo 20 ljudi koji su nebitni.Posle nekog meseca dodje ti koverta sa kaznom i opet sve isto.

@ViskiJack ooo jos kako ce imati problem i grad, samo sto oni to ne znaju…
Nece svi, ovi sto imaju svoje stanove i sto su iskolovali decu nece imati ili ce biti manji problemi, a ovi sto su u kiriji i imaju malu decu ce biti u velikom problemu. Ali da ne idemo u off t.
Mozda nebi bilo loše da ne kupujemo jedno dve godine vestak pa da vide oni svoga boga🤪

Ja imam mali prinos kukuruza, 5t/ha. Ja se ozbiljno razmišljam da ono malo što budem posejao ni ne djubrim. Zalivaću ga ako bude potrebe, to mu je bitnije. I daću mu stajnjak. I osoku.
Neka mi nebacanje djubra umanji prinos napola. Opet mi se isplati. Kukuruz će i dogodine da bude 25din.

Nazad
Vrh