Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

pa pisali su ljudi letos,jesenas kako je u paritetima sve ostalo isto...neznam sad u kojoj temi ali znam da sam se slatko smejao na te price i o cuvenih 100hilj+ din po jutru

Какве има везе инфлација ако ти обрачуна односно те веже у еврима? Друга је ствар ако те веже за динар, е ту већ има места за страх од инфлације.
Ako malo pratis svecka desavanja videces da i evrima i dolaru krenula inflacija i niko ziv nezna sta ce da bude za par meseci tako da je sada sve nesigurno.Nije ni evro to sto je nekad bilo sada svi beze u neku robu ili neku nekretninu

Inflacija je na globalnom nivou neovisno o valuti (osim ako si u turskoj tamo, je raspad sistema) mozss ti imati 100 000 eura na kraju 2022. Ali npr nekad si mogao kupit kucu za 100 000 eura auto za 100 000 eura traktor za 100 000 eura a ono doslo ljeto ili kraj 2022. Pa sve to kosta npr 110 115 000 eura dzabe sto si izvuko svoj novac neovosno u kojoj valuti kad sve ide gore.

Mozda kod vas ima inflacije i u svetu.
Sto se nas tice mi smo “tigar” i gigant, nemamo mi sta da brinemo oko toga ima ko da brine o nama!🤪
Sve je to tu negdje na balkanu eno poslusaj, naseg pametnog premijera Plenkovica, uvodi mjeru od blizu 30 000 eura da se mladi iz Njemacke Irske itd vrate u Hrvatsku a budala ne vidi da se jos gro ljudi iseljava i radi na tome da im ubrzava iseljavanje zatvaranjem radnih mjesta i takvim mjerama.....

Sve je to tu negdje na balkanu eno poslusaj, naseg pametnog premijera Plenkovica, uvodi mjeru od blizu 30 000 eura da se mladi iz Njemacke Irske itd vrate u Hrvatsku a budala ne vidi da se jos gro ljudi iseljava i radi na tome da im ubrzava iseljavanje zatvaranjem radnih mjesta i takvim mjerama.....
Ceo Balkan ,,bure baruta"!

realno vaš premijer je najgori, ali mi smo imali 4 godine jednog Jakovinu koji je bio ministar poljoprivrede, Nedimović je mila mama za takvog!
Kod nas je po funkciji premijer Brnabićka, ministar poljoprivrede je Nedimović a Car Žvalonja je u stvari glavni za sve, svi misle njegovom glavom, prvih dvoje se u državi ništa i ne pitaju...

Sad me zvali da idem po an, za kes 96 din da preuzmem. Kazu ide cena za 10e gore po toni od danas, meni ostavili staru....

Nazad
Vrh