Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
UreaKoje djubre?
jel ruska?koliko po jutru planiras kg?ii kada?u februaru?ja dosad samo an-om radio,sad planiram ureomI ja ujutru idem da uzmem ureu za prihranu psenice, kod nas je 116 din za kes. Kolicine minimalne.
Promist (ruska) idem sa 100 kg po kj ma psenicu, ali samo urea. Ove godine izostaje druga prihrana anom 100 kg zbog skupog djubriva...jel ruska?koliko po jutru planiras kg?ii kada?u februaru?ja dosad samo an-om radio,sad planiram ureom
Jeftinije mi nekako izadje urea po 116 nego an po 96. Mislim mala razlika u ceni a dobija se vise azota od razlike u ceni. Zakljucak da mi je jeftinije azot iz ureee.jel ruska?koliko po jutru planiras kg?ii kada?u februaru?ja dosad samo an-om radio,sad planiram ureom
Ako računaš sve oblike azota kao azot nebitno da li su u amidnom, amonijačnom ili nitritnom obliku razlika je 35 % više azota u korist Uree na 100 kg đubriva. Da bi bio povoljniji An od Uree koja je 116 dinara mora da bude manje od 86 din/kg.Opet ti je AN povoljniji ako bacas istu kolicinu azota…
Sent from my iPhone using Tapatalk
bio oko 10-12 din jeftiniji od ureje,sto je znacilo da je urea uvek bila povoljnija ako se gleda samo postotak azotaUvjek i bila
Ma kakvi agro rok,uprpali se svi,niko neče da zarobi novac.najebace oni koj nisu u mogucnosti za kes vec na agro rok...sve se racuna u evrima,pitanje dokle ce biti evro 118 a rok jul ili septembar jako jako daleko...uljanu repicu vec sada mozes prodati za 90din sto je neverovatno