Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

I ja sam to danas slusao na radiju u autu , da su Svabe zasad stopirali izgradnju sjevernog toka 2 , jer Rusi , ili ta firma North stream ne ispunjava neke uslove , itd . .. Bilo kako bilo , lici da bi taj sjev tok2 moga da nebude zavrsen za ovu zimu , i moguce da ce faliti plina i da ce se Evropa smrznuti , ali kakve to ima veze sa azotnim djubrivima koji se proizvode u Rusiji ? Zar to naopako nevi znacilo da ce u Rusiji biti viska tog plina koji se moze koristiti za ureu?
Izgleda da je problem što Rusi nemaju viška gasa jer su ga prodali Kinezima. Imaju oni gasovod kroz Ukrajinu, tako da nije potreban severni tok 2 da bi se dopremilo dovoljno gasa za Evropu.

I ja sam to danas slusao na radiju u autu , da su Svabe zasad stopirali izgradnju sjevernog toka 2 , jer Rusi , ili ta firma North stream ne ispunjava neke uslove , itd . .. Bilo kako bilo , lici da bi taj sjev tok2 moga da nebude zavrsen za ovu zimu , i moguce da ce faliti plina i da ce se Evropa smrznuti , ali kakve to ima veze sa azotnim djubrivima koji se proizvode u Rusiji ? Zar to naopako nevi znacilo da ce u Rusiji biti viska tog plina koji se moze koristiti za ureu?
Isto kao i nama seljacima, nitko nam ne brani prodati zito po 15 eura ali zasto bi kad mozemo sad dobit 25 npr e tako i oni dok ima kupaca po ovako skupim cijenama prodavat ce kad ne budeici ce cijena dolje ili ce zaustaviti proizvodnju.

Isto kao i nama seljacima, nitko nam ne brani prodati zito po 15 eura ali zasto bi kad mozemo sad dobit 25 npr e tako i oni dok ima kupaca po ovako skupim cijenama prodavat ce kad ne budeici ce cijena dolje ili ce zaustaviti proizvodnju.
Pa to . Onda ispada da nemaju viska plina nego manjka sto rece kolega . A mi ostali manjak uglja i mazuta zbog zelenih ko sto rekoh .

Mi imamo manjak uglja zbog nestrucnih kadrova koji se postavljaju u eps duzi niz godina koji nisu strucni dobro da uopste imamo struje. Pricam za ugalj jer znam kako funcionise u kostolcu. U rusiji mislim da nije taj problem. @BARBULA kopa ugalj on zna.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

kan od 27%j e neverovatnih 80-81 dinar....prosle jeseni ga uzeo za 31din,a jedno vreme bio samo 27din......pricam o cenama u farm komercu cantavir za kes

Nazad
Vrh