Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Evo o čemu je rec
c5424ce420a01b48cbbb7c31d0a58046.jpg
ed4cb9cee3e5964d17b297997a60299b.jpg

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Danas dobio ponudu iz bcm idvor za an po 96 din i ureuu po 116 din za kg, cene za kes placanje. Narucio sam nesto minimalno, tek da njive ne zaborave kako izgleda vestak, prosek ce biti po 50 kg po kj...

Neke neproverene informacije su da cena vestaka treba da padne tek od Aprila. Tako da za psenicu mora skupo djubrivo da se kupi.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Neke neproverene informacije su da cena vestaka treba da padne tek od Aprila. Tako da za psenicu mora skupo djubrivo da se kupi.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Ako plin pada da, ali nedavno sam citao da od sjevernog toka2 za sad nista jer pametna europa tjera kontru Rusu pa ce nam biti svima "milina" od same cijene grijanja pa do kupovone uree preko 120 eura za metar ako cijena ne krene dolje. A opet koliko oni mogu u ljeto i ranu jesen proizvesti da se napune zalihe sa ureom i kanom to je upitno

Kod nas bila 130 a juce pitao kao za sada ne 119 ali jedino ako uzmem ceo kamion

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

I ja sam to danas slusao na radiju u autu , da su Svabe zasad stopirali izgradnju sjevernog toka 2 , jer Rusi , ili ta firma North stream ne ispunjava neke uslove , itd . .. Bilo kako bilo , lici da bi taj sjev tok2 moga da nebude zavrsen za ovu zimu , i moguce da ce faliti plina i da ce se Evropa smrznuti , ali kakve to ima veze sa azotnim djubrivima koji se proizvode u Rusiji ? Zar to naopako nevi znacilo da ce u Rusiji biti viska tog plina koji se moze koristiti za ureu?

Nazad
Vrh