Rabadzija
Član
Nigde nema cene...Ovi su objavili da pisu UANGreen Field Team doo(LTD)
veleprodaja poljoprivrednih proizvoda i repromaterijalagreenfieldteam.business.site
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nigde nema cene...Ovi su objavili da pisu UANGreen Field Team doo(LTD)
veleprodaja poljoprivrednih proizvoda i repromaterijalagreenfieldteam.business.site
Meni njin šofer dono ugalj prošle nedelje zato i imam broj telefona,i pitam ga pošto pelet on kaže nije siguran dal je 25 il 26 dinara kg..verovatno je nešto pobrko.. inače je ovde kod nas 3x16 87 dinara mnogi govore da će ga bacati mesto ureje.Mozda bilo nekad 39 din je kg..
A odakle je?Pančevci je ne rade trenutno.Kazu pises kolicinu pa ti jave cenu ako odgovara cena kupis ako ne mozes da odustanes
Jos kad bi model subvencionisanja bio ,,pravedan"?...ako ide preko trezora verovatno ce biti ogranicene kolicine po PG...a ako idu ,,proizvodjacima"(trgovcima-pakerima) onda se plasim igranki kao 2008!?Sutra izlazi uredba o subvencionisanju djubriva....
Tako kazu moji izvori ....
Nem pojma meni ne treba video sam objavu pa sam okacio ovde jer su se neki raspitivali za uanA odakle je?Pančevci je ne rade trenutno.