markojx
Član
Kan 76 din An 85 din isto Sloven ruma
Ako neko ima broj nek proveri cene drugar ga danaz zvao kaze urea 112 din ruska
Ako neko ima broj nek proveri cene drugar ga danaz zvao kaze urea 112 din ruska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima djubriva ...Urea oko 900 e+pdv, An oko 700 e+pdv,Kan oko 620 e+pdv...kes varijanta.Ман'те се калкулација да л' ће да ради азотара или не. Ово треба човек да лопата три-четири странице ове теме, не би ли сазнао да робе има ту и ту по тој цени. Је л' има на стању негде каквог ђубрива и колика му је цена? Помиње неко 110-120 за уреу. Има негде и пошто КАН и АН?
Da nije yara?Koliko cujem kod mene 30€ urea 25/1. Neka norvrska nisam video a ni cuo do sada
Nisam video druze , tako mi prica covek . To je mnogo , nenormalna cena, sto kaze sloba vec se postavlja pitanje isplativostiDa nije yara?
Ovo je cijena plina po MW,znači kutinska azotara da radi s NULOM,cijena plina mora biti 27e/MW,na cijene gnojiva od proljeća.EU Natural Gas TTF - Price - Chart - Historical Data - News
TTF Gas increased 9.25 EUR/MWh or 28.60% since the beginning of 2024, according to trading on a contract for difference (CFD) that tracks the benchmark market for this commodity. EU Natural Gas TTF - values, historical data, forecasts and news - updated on November of 2024.tradingeconomics.com
Usporedbe radi,za 11 mjesec cijena plina bude 70milijuna eura,a inaće kroz cijelu godinu plaćamo 260mil eura plina...cijene nisu u euro točne,ali okvirno je to to.
Na kom sajtu pratiš te cene, konkretno gorivo me zanima?Jbt slucajno pogleda neke svjetske cijene sirovina , ajd kukuruz lagano ide gore , nego nafta sirova pala od juce za oko 15% ??
koliko ja znam ne, ove pošiljke što stižu do zadruga je sve pakirano u 2. 3. 4. 5. mjesecu i dolazi na kapaljku i sad se već uveliko zna da neće biti dosta takvih gnojiva, pitanje i mi koji smo u početkom 9. mjeseca uplatilti hoćemo li dobiti cijelu količinu.Kakvo je trenutno stanje u azotari kutina zbog ovih cena gasa,
Da li sada radi proizvodnja za ureu, an ?