Imao sam u ponudi za 1.5 din jeftinije ali bez prevoza tako da mi je to ispalo najpovoljnije...Bas ste placali preskupo npk 3*16, ja kupovao po 53 a posle i po 51 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam u ponudi za 1.5 din jeftinije ali bez prevoza tako da mi je to ispalo najpovoljnije...Bas ste placali preskupo npk 3*16, ja kupovao po 53 a posle i po 51 din.
Koliko bi uzeo?!Ja ga prosle godine doneo iz Rume...gde ima da se kupi kcl?
jel to mali MAP?danas kupljen MAP po 49 din.
ciji je taj 8:16:24 ?
ljudi imam u ponudi da kupim fertil djubrivo po ceni 13 evra dzak 25kg, kazu da je to najbolje sada, nesto sam sumnjicav pa me zanima sta mislite...?
I ja cu po svoj prilici pazariti Elixir jednu kolicnu. Kalijumska djubriva su problem. Fertil necu, Belarusko se pakuje u Zitomediji, i nemam onda neki izbor. Jos da probam Elixir, pa ako i to ne valja okanjujemo se kalijumskih biljaka
Ja bih ti savetovao linzer djubrivo ako ga ne planiras za voce, nego samo za krmne i ratarske biljke..![]()