Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mene pitas najbolji je linzer brzo vodotopiv,mada se provlaci prica neka da linzer ima neke sastojke koji privlace zilogriz,licno ne verujem nas u to...a od kog proizvodjaca se najbolje pokazao 8:16:24 za voce ?
Lincer nije orginal,malo procitajte na ambalazi gde je sve pakovan i proizveden.Ima tu svega.Burazer je bacio pocetkom godine na Kupinu formulaciju 6:12:18+nus produkt sumpor i posle dva meseca smo gledali nista se nije otopilo,sve okrugle granule stoje u zemlji,tvrde i ne misle da se otope.Posle vise nismo gledali.
Slepi mis je zakon. Ko ima da proda jedn 20t nek se javi![]()
Odakle ti ovakva tvrdnja? Borealis ima preko 40skladista u 11zemalja ne prodaju ga samo u Lincu, nerazumem sta si hteo reci? Ako si nosio linzer na analizu , mozemo li videti rezultate? Ovaj koji sam ja koristio prosle godine, odlicno se rastopio nema prasine i sa njim sam bio zadovoljan, sad moguce je da ima neki jos koji neznam da postoji. Daj neke informacije koji je to linzerr i imas li analizu djubriva da se ljudi ne zeznu ako nalete i na takav?Robu prodaje ime a ne kvalitet.Fertil katastrofa,ali ako je upakovan u austrijsku ambalazu e to je vec nesto drugo,ili Smederevo,pa jel i tamo ima azotara,zalosno.
Verovatno si spustio ph vrednost, zavisi koliko si bacio i u kom periodu vegetacije. Sve ce to da se sredi do iduce godine.Mirko ja sam bacao pepeo po livadi u prolece i tu gde sam bacio trave nisam imao uopste,sta se desilo neznam.
Odakle ti ovakva tvrdnja? Borealis ima preko 40skladista u 11zemalja ne prodaju ga samo u Lincu, nerazumem sta si hteo reci? Ako si nosio linzer na analizu , mozemo li videti rezultate? Ovaj koji sam ja koristio prosle godine, odlicno se rastopio nema prasine i sa njim sam bio zadovoljan, sad moguce je da ima neki jos koji neznam da postoji. Daj neke informacije koji je to linzerr i imas li analizu djubriva da se ljudi ne zeznu ako nalete i na takav?
Neznam gde si ti tacno ali koliko sam uspeo da vidim na guglu u zadruzi sto-vet stari zednik ima lincer 3*15=46 dinara kilo e sad ti zovi pitaj, vidi... evo i cenovnikNiko nema u ponudi u svom mestu đubrivo Linzer 3x15, čisto da vidimo cenu tog i sl. đubriva kako se kreće?