Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Di si kupovo na kojoj pijaci..Ja danas kupio 6 komada od nakupaca po 510 evrica komad,ima ih od 130 do 155 kg al neki prosek je negde oko 140-5,tako da mu to dodje negde oko 3.5 e po kg.Nije moglo nikako jeftinije sve manje i manje ima teladi.
Dodji kod mene i mozda napravimo cenu da bude 3.1e,u mom kraju od 3.2 nema sanse da ide dalje.Nismo daleko.Ja danas kupio 6 komada od nakupaca po 510 evrica komad,ima ih od 130 do 155 kg al neki prosek je negde oko 140-5,tako da mu to dodje negde oko 3.5 e po kg.Nije moglo nikako jeftinije sve manje i manje ima teladi.
Kupljeni su sve u Leskovcu,Vojkane da sam znao doso bi sto ne bi jer imam svoje kamionce.Ajde mozda u narednih dve nedelje kupujem jos jedno 4-5 komada pa cu te kontaktirati.Dodji kod mene i mozda napravimo cenu da bude 3.1e,u mom kraju od 3.2 nema sanse da ide dalje.Nismo daleko.