Milan Lacarak
Član
Zaboravih napisati naravno da mi daje broj,ja sam mislio na manja telad ako neko zna gde ima teladi 120-130kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze se doci naravno,pijaca pocinje od ponoci utorak na sredu i traje do sedam osam sati,problem je jedino sto se ne zna kad ce koliko teleta biti i koliko ce priblizno biti teski,jer desi se nekad da budu samo po 4-5 teladi,a desi se da budu i po dvdesetak kao danas...zabraniti ti niko ne moze,ako ti odgovara cena i ako se pogodis s prodavcima tovaris koliko god zelisPetar 90 koliko je bilo muskih teladi podjednake velicine i dali se moze doci i kupiti vise komada, a da te niko ne pogleda popreko ili cak zabrani kupovinu kao sto je bilo slucajeva?
Zna da bude i takvih ali vrlo retko,mada opet kazem znada bude,nekad se potrefi da ih bude i po desetak,ali brzo se razgrabe,a nekad treze i bas veliku cenu za njih kad je veca ponuda ,traze i po 3.5 pa na vise,,,telad se uglavnom meri,vage ima,ali pazaris onako kako se dogovoris,moze i djuture,a moze se i meriti,,,,ja sam uvek ze merenje,jer mislim da oni uvek izmere telce pre pijace i po tome prave cenu....Petar 90 da li na pijacama ima lakse robe,teladi oko 120 kg?Zainteresovala me je ova pijaca u Petrovcu na Mlavi,isplatilo bi mi se otici za 5 komada.I recite mi da li se na tim pijacama telad mere na vagi?,posto kod nas nema merenja samo djuture se prodaje,i onda te cokoladni uvrnu samo tako,lupaju cene po 550 evra,a ja vidim da to tele nema vise od 120 kg,dignu ih na kamion,pa i izgledaju lepo,al kad ih zavezes u stalu vidis da su mali.
Po toj ceni bih ja odmah prodao jedno tele... Videcemo sta ce biti..zenski su od 2,5,do 2,8