IVAN ILIC
Član
Losija ponuda najverovatnije diktira takve cene.Stocarstvo generalno stagnira,kod nas veci deo muskih teladi zavrsi kod siptara,pa se i tako losija ponuda dodatno oslabi.Ali to nam je sto nam je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ima ljudi koji placaju 300e tele od 10-20 dana? Ili ja ne znam matematiku ili oni imaju viziju da ce bikovi biti 3e/kg kad budu 550kg.
komsija da se nisi zeznuo 2.8 ili 3.8?Malopre stigao sa pijace,muska telad prosek 2,8 eura po kg.Ponuda tanka,sve je manje stoke.Po obicaju preko 90% "robe" pokupili siptari.
Pa to je 2.35 e po kilogramu, a bikovi su po 2.15-2.20 to je za nase cene ovde bas povoljno.Kod nas ovamo dolaze neki ljudi iz Bogatica i kupuju telad, konkretno kod mene dolazi jedan covek sa jednim kombijem i tu ih tovari... Ne znam kako i sta al ti ljudi iz Bogatica zesce bolje placaju nego ovi nasi trgovci... Juce dao tele 200kg muski simentalac za 470e
simentalac muski 250,zenski 200,,,mada moze i da se nadje po 10-20e jeftinijPosto su telad kod vas od nedelju dana? holstain i simentalac???