Jutros otišle dve jalove kravice po sto četrdeset dinara po kilogramu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
čoveku ja sam ti reko za dvojicu aliovaj što kolje on kupuje krave kao tvojr felerične štaćeš oćeš nećeš moramu gu prodaš i on ubija na cenu drugo lalše je prodati mleveno meso kobasice i roštilj kad gu samelje kompiri ću vidim dal je junetina il neka crkotina roštilj je sirotinjska hrana kilo po kilo otide sve a ne 5kg pa ja imam za kilo a ne za pet i što mi sejede nemogu da kupim nego savijem šipke i zeljujem jer nemam pare za više tu logiku gledaj i oni ne prodaju više od2 , 3kg ali non stop ceo dan i uveče mu izađe prodato cifra ubija ali još nešto svi u grad zive narod gladan gladan do zla boga a nemaju pare pa otidev kod njega e on se tu uklapa.drugo da ti ti natkupci plate dobru cenu ti o ovome opše nebi razmišljao znam ti muku i ovaj što klao bikove pa prodao butove zaglavio samo tako ista priča kao tvoja