RatkoPa
Član
Smirice se a i ako se nesmiri stra ces sa njom,da je vratis bivsem gazdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vecu glupost nisam cuo..............Sto su je naucili tako,nije se ona sama ucila....................nisu imali druga posla pa posle oce krava da ih pobije,ako i treba takvi nezasluzuju da cuvaju stoku..........ratko nisi u pravu šta ako je kupio bez manu po rečima gazde ko jagnje je.ja znam za kravu domaćinu odgovara kakva je takva je njega ne pušta da muze njegova zena je muze ali samo ako je njihova ćerka mazi po glavi i češka kad se ćerka skloni povuče mleko a zeni će izbije iz ruke kofu ovaj će gu kolje odma zena ga isteruje iz stalu i ćerka se mora vrati a ona devojka po tebi dal je to ispravna krava
neđooo nemoze niko da zna bolje kravu od tebe u tvojoj štali niti si ti našao kravu niti ja pare na put cena je jedno a dogovor drugo a da prećutiš da me zajebeš nije uredu uopšteno pričam.a gledalili ste vi tepanje selaka paš zbog ovakvih stvari sa slupac pa po kičmu pa jao pa nebi bilo jao da ga nisi zajebo nego bi te poljubio u ruku što ga nisi zajebo vi bi to bolje trebali da znate od mene