Cene komponenti za stočnu hranu

Nova cena stocnog brasna. Kikindsko 30kg 705 din.

Hi-hi....

Skoro pa duplo skuplje stočno brašno od pšenice?

Ja tih problema nemam. Godinama žito u kruparu i zdravo!

Ja juce uzeo tonu stocnog kod nas na mlinu po 600din a soj sacma stigla danas 60 din na tonu,mesec odlozeno.

U mom kraju stocno b. 570 din Zitko-backa topola pakovanje,a sojina sacma 60 din becejska....Kako tako velike razlike u stocnom b. Tamo je onda i zito 25din kod vas?

Ne znam zasto,al im puno ne verujem.:osmeh: Naravno da cena nije merilo kvaliteta,ali kod nas je realnije da preplatis djubre,nego da jeftino dobijes kvalitet.To vazi za sve komponente.Nije dzabe cvarak najskuplji.Tu nema lazi.:haha: Mada i tu ubace drozdine vise nego cvaraka.:osmeh:

Ja stocno uzimam po 660din a inace u poljoapotekama ide i do 700. Sojinu sacmu 44% uzimam na veliko od inberga po 59.6din i nije losa zadovoljan sam...

Ja stocno uzimam po 660din a inace u poljoapotekama ide i do 700. Sojinu sacmu 44% uzimam na veliko od inberga po 59.6din i nije losa zadovoljan sam...

Ta Inbergova ti se mesa pola sacma, pola pogaca iz njihove proizvodnje. Uzimam je i ja. Samo mi nije jasno kako od sojine sacme koja po analizi ima 42,7% proteina i od te njihove pogace(da predpostavimo da ima 40%) dobiju sacmu od 44%.

Nazad
Vrh