Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas vec mesec dana 650 rsdU mom kraju stocno b. 570 din Zitko-backa topola pakovanje,a sojina sacma 60 din becejska....Kako tako velike razlike u stocnom b. Tamo je onda i zito 25din kod vas?
Ja sam uzeo jednu kolicinu izasao me dzak od 30kg/500din jedan momak nosio u srbobran u mlin zito i doneo mi mekinje,ja sam njemu toliko platio a posto je on kupio zito ko zna.Da nije to slucajno dzak od 30kg za te pare?
Cak je na tome i bolja zarada prodavcaA da to nije plevica od kukuruza? To je vrlo slično mekinjama.
Ne,imao je i to kaze jel hoces imam i kukuruzne mekinje,reko ne hvala samo kukuruz ili zitne mekinje.A da to nije plevica od kukuruza? To je vrlo slično mekinjama.
Ja stocno uzimam po 660din a inace u poljoapotekama ide i do 700. Sojinu sacmu 44% uzimam na veliko od inberga po 59.6din i nije losa zadovoljan sam...