nesto2
Član
Nešto čujem da sojaprotein obara cenu sačme kako bi sa njom oborila i cenu merkantilne soje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je povoljno kod nas domaca pogaca 70 din.Ja prodajem sojinu sacmu po 67 dinara kg
to je cena uglavnom svuda,kad na 54 dodas 20%porez ,5-10% marze i par % za prevozKoliko su kod vas cene sojine sačme? Gde god sam našao, kreće se od 70 do 80 din a na berzi je 54.oo
A kod nas ta gebijeva pogaca 70dinGebijeva pogaca 42% kod mene u maloprodaji 56 dinara. Ne znam kakva je sad, ali je ranije bila solidna.
A cena za tu pogacu?Ja sam najzad našao pouzdanog izvor pogače i čini mi se da sačmu neću više kupovati. Lepše je jedu i bar znam šta mešam jer svojim očima gledam kako soja ulazi u ekstruder a iz ekstrudera dalje u presu.
Vp cena gebijeve pogace 42prot je 58,3din kod nas u Dobricu ,to je nesto sumnjivo sa cenom od 56 din u maloprodaji,ili dobija taj prodavac neki veliki rabat pa moze da prodaje po toj ceni a pri tom da ima zaradu.Gebijeva pogaca 42% kod mene u maloprodaji 56 dinara. Ne znam kakva je sad, ali je ranije bila solidna.
Vp cena gebijeve pogace 42prot je 58,3din kod nas u Dobricu ,to je nesto sumnjivo sa cenom od 56 din u maloprodaji,ili dobija taj prodavac neki veliki rabat pa moze da prodaje po toj ceni a pri tom da ima zaradu.
Ta gebijeva pogaca od navodno 42proteina se pojavila pre neki dan i kod nas,ali nije proizvodjac gebi nego neki privatnik,a gebi uzima od njih....Cena jeste 56din u maloprodaji,a gebijeva je kod nas trenutno 62,mada su mi je nudili na 60.....Ova od 56 je dosta zuta i masna,vise me podseca na neki griz iz ekstudera....i ja uzeo za probu 40kg,pa cu reci misljenje kad bude bilo utroseno![]()
Kod nas je nije bilo,cini mi se da je proizvodi neka firma na 'a' iz GolubincaKod mene te od 42% ima odavno. Hranio sam prosle godine dve ture svinja sa njom I bio sam bas zadovoljan. Kakva je sad ne znam, bas cu sutra da je otvorim, sad ste me zagolicali.
Kod nas je nije bilo,cini mi se da je proizvodi neka firma na 'a' iz Golubinca![]()
Ja sto sam uzeo iz distributivnog centra gebijevog u Dobricu ta od 42 proteina jeste gebijeva pogaca u crvenim dzakovima po 10kg.A ta jeftinija sad sam zvao je od neke firme takodje iz cantavira Barkel se zove i nema 42 proteina vec najvise 38 proteina,i nju kazu da nemajuTa gebijeva pogaca od navodno 42proteina se pojavila pre neki dan i kod nas,ali nije proizvodjac gebi nego neki privatnik,a gebi uzima od njih....Cena jeste 56din u maloprodaji,a gebijeva je kod nas trenutno 62,mada su mi je nudili na 60.....Ova od 56 je dosta zuta i masna,vise me podseca na neki griz iz ekstudera....i ja uzeo za probu 40kg,pa cu reci misljenje kad bude bilo utroseno![]()