Cene komponenti za stočnu hranu

Nešto čujem da sojaprotein obara cenu sačme kako bi sa njom oborila i cenu merkantilne soje.

Izgleda da samo kod nas biva da sacma bude skuplja od glavnog prozivoda.... Nema nam ravni

Becejska kod mene u selu 63,6 din sa pdv u STO-VET,juce uzeo dve dzambo vrece. il su velike marze il je sacma prosla sto ruku a svako uzeo deo kolaca a na kraju stocar placa danak.

Ja sam najzad našao pouzdan izvor pogače i čini mi se da sačmu neću više kupovati. Lepše je jedu i bar znam šta mešam jer svojim očima mogu da gledam kako soja ulazi u ekstruder a iz ekstrudera dalje u presu. Razmena 100kg merkantilne soje za 80kg sojine pogače.

Gebijeva pogaca 42% kod mene u maloprodaji 56 dinara. Ne znam kakva je sad, ali je ranije bila solidna.
Vp cena gebijeve pogace 42prot je 58,3din kod nas u Dobricu ,to je nesto sumnjivo sa cenom od 56 din u maloprodaji,ili dobija taj prodavac neki veliki rabat pa moze da prodaje po toj ceni a pri tom da ima zaradu.

Vp cena gebijeve pogace 42prot je 58,3din kod nas u Dobricu ,to je nesto sumnjivo sa cenom od 56 din u maloprodaji,ili dobija taj prodavac neki veliki rabat pa moze da prodaje po toj ceni a pri tom da ima zaradu.

Ne znam sta je u pitanju, zadnje sto sam uzimao bila je Inbergova pogaca I sa farmerskim rabatom me je izlazila 65 I nisam zadovoljan sa njom, a koliko znam I nema je vise u prodaji, povucena je. Pre par dana me je zaustavila prodavacica iz Gebijeve prodavnice I pitala da li uzimam soju, gde I po kojoj ceni. Kad sam joj rekao, ponudila mi je tu od 56 dinara. E sad da li joj je ta cena I u apoteci ili je htela da da neki popust da bi opet uzimao kod njih, jer sam joj ranije bio najbolja musterija ne znam, nisam pitao. Uzeo sam juce jedan dzak od 40 kg za telad, sutra cu ga bas otvoriti da vidim staje unutra. Inace taj lanac apoteka drzi samo gebijevu hranu,pa ne verujem da je neka muljacina. Pogacu kad uzimam uglavnom uzimam u Bankomu u Obrenovcu, oni su mi najsigurniji. Mada sam pre par dana drzao u rukama analizu njihove pogace I po njoj ima 37, nesto proteina, a ne 40.

Ta gebijeva pogaca od navodno 42proteina se pojavila pre neki dan i kod nas,ali nije proizvodjac gebi nego neki privatnik,a gebi uzima od njih....Cena jeste 56din u maloprodaji,a gebijeva je kod nas trenutno 62,mada su mi je nudili na 60.....Ova od 56 je dosta zuta i masna,vise me podseca na neki griz iz ekstudera....i ja uzeo za probu 40kg,pa cu reci misljenje kad bude bilo utroseno:ppozdrav:

Ta gebijeva pogaca od navodno 42proteina se pojavila pre neki dan i kod nas,ali nije proizvodjac gebi nego neki privatnik,a gebi uzima od njih....Cena jeste 56din u maloprodaji,a gebijeva je kod nas trenutno 62,mada su mi je nudili na 60.....Ova od 56 je dosta zuta i masna,vise me podseca na neki griz iz ekstudera....i ja uzeo za probu 40kg,pa cu reci misljenje kad bude bilo utroseno:ppozdrav:

Kod mene te od 42% ima odavno. Hranio sam prosle godine dve ture svinja sa njom I bio sam bas zadovoljan. Kakva je sad ne znam, bas cu sutra da je otvorim, sad ste me zagolicali.

Ja sto sam uzeo iz distributivnog centra gebijevog u Dobricu ta od 42 proteina jeste gebijeva pogaca u crvenim dzakovima po 10kg.A ta jeftinija sad sam zvao je od neke firme takodje iz cantavira Barkel se zove i nema 42 proteina vec najvise 38 proteina,i nju kazu da nemaju
sad dal su je izbacili iz prodaje zbog losijeg kvaliteta nemam pojma.

Nazad
Vrh