Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prodao je šiptaru ali vidim da ima potražnja i po našim klanicamaMustang je napisao(la):Hvala puno none,interesuje me jos samo(posto nismo daleko,mislim Jagodina-V.plana) ako znas je l' prodao ovim nasim domacim nakupcima ili siptarima?? Izvini ako malo davim i veliki pozdrav
Petar 90 je napisao(la):ja sam nekad davao na meso,sad samo na kilo zive vage....
i iskljucivo tovarim,popodne,pre nego sto ih pocnem hraniti
oduvek prodajem tako i necu menjati,mozda gresim,ali jbg...imam takav dogovor,a i pare su na rukedragansavin je napisao(la):Petar 90 je napisao(la):ja sam nekad davao na meso,sad samo na kilo zive vage....
i iskljucivo tovarim,popodne,pre nego sto ih pocnem hraniti
izvini nije mi jasno ako ih prodajes na kilo sto ih prodajes onda pre hranjenja kad na hranu mozes da dobijes jos koju kilu, a inace da se nadovezem i za kalu to je kod mene davno proslo vreme toga vise nema na bikovima,dok kod svinja po neki put i bude. ja sam pazario danas 9 teleta po 410 evra kom. kilaza oko 130 kg prosek,simentalci