ivan610988
Član
Odg: Cene teladi,junadi i gotovih bikova
Ima. K'o sto su i kukuruz dali po 25din tel kel.
Ima. K'o sto su i kukuruz dali po 25din tel kel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav komso,odakle si ti tacno?Ja svoje dajem u 'as',cena je 1.8-1,9...tako mi cale receMustang je napisao(la):Pozdrav Petre,mi smo komsilje kako vidim ,samo sto sam ja sa druge strane morave...Ti znas za nasu klanicu Juhor u Ja,mada je ona sigurno poznata i sirom srbije pa i sire,naime imam 1 druga koji tamo radi i koji je dobar sa tamo glavnim covekom za otkup bikova i rekao sam mu da ga pita koliko placaju,i on mu je rekao da trenutno nema bikova i da su tog istog dana presli uzduz i popreko preko 100 kilometara-cak do Krusevca i da su jedva nasli 3 bika,kao i to da su ih placali 2 i 2.1 e po kg!.Medjutim oni kupuju samo manje do 550 eventualno 600 kg.,a moji su kao preteski i kao oni imaju vise masti pa ih zbog toga ne uzimaju-izbegavaju...A ovi sto mi dolazili nakupci mi daju po 1.8 i kao nema ta cena od 2 e,zato i pitam da li je neko prodao po 2e??.