Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta sad ispade mi ne znamo toviti bikove,pa nasi nisu u klasivla je napisao(la):To je cena bikova na liniji klanja za E klasu, prema EUROP klasifikaciji bikova, naši ne bi bili ni u P klasi
vla je napisao(la):Pa prodaj ih evropi a ne nakupcima i švercerima
Rekao sam ja tebi kad su bili 1.75-1.80 i kad ti ispune 2 evr. da ces da trazis viseRodja je napisao(la):Znaci sad kad sam docekao 2 eura ,da sacekam jos malo do 2,5.posto su telad na pijaci u jagodini?
Pa kako da ne trazim kad je cena otisla na 2.10-2.15.Ne vidim razlog sad da dam po 2!PIFTA je napisao(la):Rekao sam ja tebi kad su bili 1.75-1.80 i kad ti ispune 2 evr. da ces da trazis viseRodja je napisao(la):Znaci sad kad sam docekao 2 eura ,da sacekam jos malo do 2,5.posto su telad na pijaci u jagodini?
A jel forum ne može da posluži još čemu?Rodja je napisao(la):Ovde su 3 -3,10.al cigani i sverceri najradije prodaju "djuture".posto ih dole u Jagodini,Kraljevu, Kragujevcu ,Zajecaru ,...itd,uzmu na kilo od seljaka i onda ovde seljaka lome preko!Ko koga ogazi!
Izvinjavam se ako je ovo .Nije postojala namera. za urednistvo!cukaneca je napisao(la):A jel forum ne može da posluži još čemu?Rodja je napisao(la):Ovde su 3 -3,10.al cigani i sverceri najradije prodaju "djuture".posto ih dole u Jagodini,Kraljevu, Kragujevcu ,Zajecaru ,...itd,uzmu na kilo od seljaka i onda ovde seljaka lome preko!Ko koga ogazi!
Baš tako !!cika_jova je napisao(la):pretpostavljam da je cukaneca mislio da se preko foruma mogu povezati ljudi koji imaju telad za prodaju i tovljaci i da se na taj nacin izbegnu sverceri