Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicnota Peera je napisao(la):Za pola sata utovar bikova kod komsije cena 1.9E pare na vagi - klanica Djurdjevic
Petar 90 je napisao(la):Ma bikovi se traze ali sve ih je manje
Jel to Djurdjevic placa vezane 1.9 ili pustene?ta Peera je napisao(la):Za pola sata utovar bikova kod komsije cena 1.9E pare na vagi - klanica Djurdjevic
Slazem se,aj zivelicika_jova je napisao(la):Petar 90 je napisao(la):Ma bikovi se traze ali sve ih je manje
al je zato volova sve vise
zombie_666 je napisao(la):Ja imam 5 bikova, 2 su presla 700kg (jedan od njih je blizu 800kg) a tri su oko 600-650kg, i jednu junicu koju isto tovim za prodaju. Čekam da cijena bar malo predje 2 eura (tj. da dodje do 4 marke) pa odmah prodajem. Šta mislite, hoćel cijena doći dotle i kad bi to moglo da se desi?
Koja je sad kod vas cena.Mi iz pogranicnog dela smo pre prodavali vama preko Drine!?zombie_666 je napisao(la):Ja imam 5 bikova, 2 su presla 700kg (jedan od njih je blizu 800kg) a tri su oko 600-650kg, i jednu junicu koju isto tovim za prodaju. Čekam da cijena bar malo predje 2 eura (tj. da dodje do 4 marke) pa odmah prodajem. Šta mislite, hoćel cijena doći dotle i kad bi to moglo da se desi?
dragannrt je napisao(la):zombie_666 je napisao(la):Ja imam 5 bikova, 2 su presla 700kg (jedan od njih je blizu 800kg) a tri su oko 600-650kg, i jednu junicu koju isto tovim za prodaju. Čekam da cijena bar malo predje 2 eura (tj. da dodje do 4 marke) pa odmah prodajem. Šta mislite, hoćel cijena doći dotle i kad bi to moglo da se desi?
Sad imaju 15 mjeseci (ovi veliki) i 13-14 mjeseci (ovi mali). Imam kupce za njih, jer odgajim veoma mesnate bikove. Inače ih tovim kao guske, ali samo biljna hrana i kukuruz, bez aditiva.
da li ce ti dati posle mesari trzisnu vrednost za tolike bikove,ako dodju do 800 kg...koliko ih dugo tovis ?
i moji stizu maja,ali ako pre toga dodje cena na 2e,dajem ih ja odman,nebitno sto su 55okgDjole.82 je napisao(la):Kod nas su 1,9 eur,i svi su kupci iz novog pazara. Ja imam 25 komada nisu jos za utovar ali bice u maju pa mi sve drago sto ide cena gore,bar se ja nadam da je tako