VetMed
Član
Odg: Cene teladi,junadi i gotovih bikova
Gde se nalazi Tasmanija. Ko placa 1.85e, jel moze neki kontakt?
Gde se nalazi Tasmanija. Ko placa 1.85e, jel moze neki kontakt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce me zvao tikin sto kupuje za Ljubisu i na ne gledane bikove daje 1.85!ko mu je rekao da ja imam -neznam! ,,TASMANIJA"-Klenje-opstina Bogatic-MACVA!MONTOYA je napisao(la):ko je kupac?Rodja je napisao(la):bikovi (simental) 1.85e ,hajde (bar) 2.00 e pozuri.da i mene :Idemo gas i polako!
Janko Nj. je napisao(la):SRBIJA OSTAJE BEZ MESA I ŠEĆERA!
(41) Send to friend Print Sreda, 12. Januar, 2011.| Autor: Ekipa Kurira
Tržištu preti nestašica mesa, zbog uništavanja stočnog fonda, i šećera, zbog prekomernog izvoza. Nadležna ministarstva o tome nisu obaveštena, a proizvođači prete da će već u martu poklati svinje jer nemaju računicu da ih gaje!
BEOGRAD - Srbija ostaje bez mesa i šećera! A nadležni ne znaju ništa o tome!
Mesa nećemo imati već od proleća. A kolače, džemove i slatko moraćemo zasad da zaboravimo. Istovremeno, stočari i veliki proizvođači mesa očajni su zbog katastrofalnog stanja na tržištu - male cene žive vage stoke i ogromne cene stočne hrane. Nikom se ne isplati da gaji svinje. Čak će i ogromni „Matijević“, koji se trudi da na tržištu bude najjeftiniji, poklati svoje svinje već u martu, dok „Karneks“ „može da prebrodi ono što dolazi, ali uz velike troškove“. A mali uzgajivači ne znaju kako dalje.
dragansavin je napisao(la):imam 8 bika sad za prodaju koju cenu da trazim za sad dobijam 1.75
kod mene su od 65-105din u zavisnosti od rasecika_jova je napisao(la):ako neko zna posto su jalove krave neka napise takodje