Vojkanvrelo
Član
Jel ga prvo premeris da bi znao sta da mu trazis ili ga i ti vagas na oko?Ako se pogodimo na kilo onda se odma tovari a ako oce da dodje drugi dan onda djuture pa nek dolazi kad hoce...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ga prvo premeris da bi znao sta da mu trazis ili ga i ti vagas na oko?Ako se pogodimo na kilo onda se odma tovari a ako oce da dodje drugi dan onda djuture pa nek dolazi kad hoce...........
od 2.25 do 2.35eKoja je cena bikova kod vas?
Jesi li ti siguran da je ta cena i dalje kod vas?od 2.25 do 2.35e
Bingo stala je u stvari stala u kojoj je jako tesko oceniti velicinu,pod je odignut od vrata i ima pad ka vratima a krov je na jednu vodu i ima pad ka jaslima tako da stoka izgleda ogromna.Greske su jako velike i do 150 kg po grlu od ljudi koji grese u ocenjivanu tezine na par kilograma.Neradim ja to namerno jer znam koliko imaju otprilike i dodam jos 50 kg kad se pogadjam djuture.Trgovci misle da su dobro prosli ali kad izvedu napolje vataju se za glavu.............једно је кад се гледа у штали, а потпуно друго кад се гледа напољу, још ако је штала мања тек онда је гадно за оценити..
Moze malo objasnjenje Ratko?
Potpuno siguran,jer ovaj nakupac sto kupujem teladi od njega,on vozi bikove za jednu mesaru i covek mi uvek kaze kolko su. A i komsija je prodao pre neki dan.Jesi li ti siguran da je ta cena i dalje kod vas?
Zar nece u takvoj stali mokraca da ide pod prednje noge stoci ?Bingo stala je u stvari stala u kojoj je jako tesko oceniti velicinu,pod je odignut od vrata i ima pad ka vratima a krov je na jednu vodu i ima pad ka jaslima tako da stoka izgleda ogromna.Greske su jako velike i do 150 kg po grlu od ljudi koji grese u ocenjivanu tezine na par kilograma.Neradim ja to namerno jer znam koliko imaju otprilike i dodam jos 50 kg kad se pogadjam djuture.Trgovci misle da su dobro prosli ali kad izvedu napolje vataju se za glavu.............
- - - - - - - - - -
Gore objasnjeno
doteraj ih kod mene pa cemo ih ladno dati po 2.25Juce dobio za junad 2,10. Najverovatnije cu ih dati po toj ceni.