Fantastiko015
Član
Prodo 14 komada 550kg po 2.10e klanica iz Leskovca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja druze klanica ako nije tajna?Prodo 14 komada 550kg po 2.10e klanica iz Leskovca
Meso kombinat leskovacKoja druze klanica ako nije tajna?
oni ovde placaju 2.20Meso kombinat leskovac
1.Jeste pre svega cenaZdravo svima. Radim trenutno na online aplikaciji za kupoprodaju stoke. Bio bih vam veoma zahvalan ako bi ste mogli da mi odovorite na par pitanja.
1. Koji su to najveci problemi sa kojima se suacavate u kupoprodajnom procesu?
2. Koliko u proseku potrosite vremena/novca prilikom vozenja zivotinja na stocnu pijacu i sta je sve potrebno uraditi da bi se zivotinje nasle na pijaci?
3. Koliki broj zivotinja u proseku prodajete odjednom?
4. Koje informacije o zivotinji kupce najvise zanimaju prilikom kupovine?
5. U kojim situacijama prodajete na kilo a u kojim djuture?
6. Kako nalazite kupce?
7. Da li radite neki marketig kada prodajete stoku?
Malo vise o sistemu mozete pogledati u mojim postovima na temi http://poljoinfo.com/showthread.php?1562-Program-za-vodjenje-poljoprivrednog-gazdinstva/page3
bikovi su 2-2,1 zavisi od kvaliteta robe,junice idu 1,7-1,8,,,dosta se trenutno u mom kraju nude krave,ali potraznja je dosta slaba,trenutno se oko praznika prodaju prasici,a po mesarama ide malo rostilja i to je to,dosta slabo,sve je stalokolika je cena bikova i junica kod vas ?kakva je potraznja, kod nas jako slabo
Odgovor na vase pitanje je slican kao u prethodnim postovima. Sta vi nudite kao resenja po svakom od ovih pitanja?Zdravo svima. Radim trenutno na online aplikaciji za kupoprodaju stoke. Bio bih vam veoma zahvalan ako bi ste mogli da mi odovorite na par pitanja.
1. Koji su to najveci problemi sa kojima se suacavate u kupoprodajnom procesu?
2. Koliko u proseku potrosite vremena/novca prilikom vozenja zivotinja na stocnu pijacu i sta je sve potrebno uraditi da bi se zivotinje nasle na pijaci?
3. Koliki broj zivotinja u proseku prodajete odjednom?
4. Koje informacije o zivotinji kupce najvise zanimaju prilikom kupovine?
5. U kojim situacijama prodajete na kilo a u kojim djuture?
6. Kako nalazite kupce?
7. Da li radite neki marketig kada prodajete stoku?
Malo vise o sistemu mozete pogledati u mojim postovima na temi http://poljoinfo.com/showthread.php?1562-Program-za-vodjenje-poljoprivrednog-gazdinstva/page3