MONTOYA
Član
Jel davao neko skoro bikove klanici BIG BULL iz Bačinaca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komsija dao u cetvrtak 7 kom.Jel davao neko skoro bikove klanici BIG BULL iz Bačinaca?
Jel davao neko skoro bikove klanici BIG BULL iz Bačinaca?
Preko koga je dao,jel naplatio?Komsija dao u cetvrtak 7 kom.
Jest da nije za ovu temu, ali za BIG BULL FUDS u ponedeljak tovarim svinje. Da li je to ista firma ne znam. U prosloj godini sam u vise puta tovario za njih i uvek je isplata bila za par dana. Svinje sam predavao preko vet. stanice Kikinda. Izvinjavam se ako je off.Jel davao neko skoro bikove klanici BIG BULL iz Bačinaca?
Komsija juce prodao 2 bika cena 2.20e kila 510kg.
kojoj klanici je dao?Komsija juce prodao 2 bika cena 2.20e kila 510kg.
A kome je prodao imam i ja 3 kom.Evo danas bikovi tovareni 2,10 e pare 7 dana cekaju prodao kod mene komsija bikovi 620 kg prosek.
Ja licno ne prodajem krave,ali sam svakodnevno u kontaktu s klanicarima,cena zavisi od kvaliteta,ako su dobro debele mozes traziti 1,5e kao sto je kolega ivan rekao,ako su malo takse dace ti 1,4...inace cene kod nas u okolini idu od 1e/kg pa do 1,5...Ako je neko prodavao skoro jalove krave,nek napise cenu .Ja imam 4 simentalke matičene na prodaju,pa me interesuje za koju cenu po kilu bih mogao da ih prodam !?