Meni polako stize tura bikova zivo me interesuje sta ce biti u februaru sa cenom....
Prosle godine godine kod mene bili 1,85-1,95e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni polako stize tura bikova zivo me interesuje sta ce biti u februaru sa cenom....
Ne sve su simentalci bili samo sto su bili mrasaviji ova druga dva i nisu hteli da plate vise od togaНикитовић јесу друга два била холштајн расе..
I sto je najgore ni ne prima strasno jebace nam sve po spisku lopovi ....Danas Matijevic pustio cenu bikova za 10 din trenutno 220 dinara .....Opa Djurdjo....
a jel i junica iz slobodnog ili je sa vezova?to je pristojna cena za telad , meni su nudili za bikove 6kom slobodni simentalci 2,1e i nisam dao a za junicu 1,8
Prodajem jednog bika.Zvao me neki kupac,zapeo 5% kalo i dosadi mi sa tim.Jako tesko se izboksuje da ti ne odbije kalo.I ako se pogodis bez kala njega nema danima za bika i tek bane jedno jutro u 6 sati.I tako te zezne i uzme potpuno gladnu stoku.
Prodajem jednog bika.Zvao me neki kupac,zapeo 5% kalo i dosadi mi sa tim.Jako tesko se izboksuje da ti ne odbije kalo.I ako se pogodis bez kala njega nema danima za bika i tek bane jedno jutro u 6 sati.I tako te zezne i uzme potpuno gladnu stoku.