Cene junadi i gotovih bikova

Znaci krenuo uvoz bez carine iz zlatne EU! To znaci da ce na prolece sve biti bagatela nevidjena:sjasi:

petar 90 : da iz slobodnog tova je ali je vezana pre mesec dana da nebi ostala steona inace je isravna ali mi netreba

Prodajem jednog bika.Zvao me neki kupac,zapeo 5% kalo i dosadi mi sa tim.Jako tesko se izboksuje da ti ne odbije kalo.I ako se pogodis bez kala njega nema danima za bika i tek bane jedno jutro u 6 sati.I tako te zezne i uzme potpuno gladnu stoku.

Prodajem jednog bika.Zvao me neki kupac,zapeo 5% kalo i dosadi mi sa tim.Jako tesko se izboksuje da ti ne odbije kalo.I ako se pogodis bez kala njega nema danima za bika i tek bane jedno jutro u 6 sati.I tako te zezne i uzme potpuno gladnu stoku.

Onda mi taklvima kazemo vrati se lepo za dva sata jer jos nismo ni ustali, jer mnogo pocelo to da me nervira kod njih (to upadanje), a ako nece trazi se neko drugi i kraj

ja sam dva puta vratio jednog istog,oba puta dosao u pola 6. cuveni nakupac iz Pudaraca

Nazad
Vrh