Cene junadi i gotovih bikova

za vikend sam prodao tri bika 660 kg prosek,za 2.05 ,i to sam ih cekao dugo da dodju,navodno stala prodaja

ja ih uglavnom kupujem od svercera donesu mi kuci i oces neces a bas bi voleo da znam koliko kostaju kod gazda

nadji na internetu mesopromet velika plana mislim da ti je to blizu,nakupci koji su mi bili ostavise mi broj na ceduljici od te firme,nazo pa ih pitaj dali uzimaju,a koliko znam i u mladenovcu ima neka klanica

Ima te li nekog dobrog otkupca bikova da mi preporucite koji dolazi ovamo u moje krajeve ?
nemoj ocekivati da ce ti neko pomoci,cene svi znaju da napisu,tako sam se i ja izblamirao kod trlica kad sam ih pitao za cenu od 2,15 o kojoj se ovde pise da placaju pa mi se ljudi nasmejase,nakraju dao po 2 eura prosek 580kg,nazalost nisam blizu da preporucim nekog

ovde na forumu placaju vise pa ko moze ovde da proda bika to je odlicno jer nije mala razlika u ceni

Brale hoces da kazem da ja i kolega Milan iz Bogatica lazemo?Mi godinama saradjujemo sa klanicom Djurdjevic i niko ni ne dodje da pogleda bikove kakvi su,a znam da tako i ljudi saradju sa Trlicem i to je ta cena.Ovde ima jos dosta njih koji otkupljuju a bikovi na liniji klanja cesto i predju 2.15

Polako prijatelju.Ja sam se raspitivao stalno za cene,mesari u Vojvodini ne daju vise od 2 evra,tj.230 din.i to je tako od proletos,i isto sam bio skeptican prema izjavama na forumu,ali letos sam naleteo na jednog nakupca koji otkupljuje bikove i plasira ih u Neoplantu na liniju klanja,pitam ga za cenu,kaze za extra robu,simentalce pustene placa 2.2 evra,tako da je ocigledno moguce da se moze izvuci ta cena,samo je pitanje kome ce je dati.

ovde na forumu placaju vise pa ko moze ovde da proda bika to je odlicno jer nije mala razlika u ceni

Sad svi ispadosmo lazovi. Kolega cena zavisi od lokacije, robe, pregovarackih sposobnosti,momenta prodaje... Ja sam prodao 2 bika krajem septembra po 2,3 evra, 20-30 dana kasnije, znam da je kod mene u selu tovareno po 2,2 od tada niko nije imao na prodaju pa ne znam trenutnu cenu.

Cena u Jagodini na pijaci prosle nedelje je bila od 3-3,3 evra ponuda tu i tamo, vise bedna neg dobra. Telad su takva da ne moze da se kupi bez 500 evra. Bar sam ja dobio takav izvestaj od jednog rodjaka.

Nazad
Vrh