talianu
Član
Ovo bi moglo biti interesantno za Dragana Kovačeva on je u blizini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма треба на'ранити преко 7млрд. људи. Храна је постала изузетан бизнис ал' само за крупне играче.ovo kako je krenulo prelazi granice normalnog
Nisam znao da ste i pravne nauke izučili gospodine @KishRobert.Ako je neko treci kupio,imas svo pravo da se bunis,posto ti nisi ponudjen.
Ta sta sve nisam.Nisam znao da ste i pravne nauke izučili gospodine @KishRobert.
Ako je neko treci kupio,imas svo pravo da se bunis,posto ti nisi ponudjen.
od 1.1.2012. nije vise potreban potpis komsije da mozes nekome drugome prodati njivu,znaci slobodna prodaja nemora se pitati komsija
meni su trazili saglasnost komsija kad sam kupovao zemlju,bio je februar mesec ove godineod 1.1.2012. nije vise potreban potpis komsije da mozes nekome drugome prodati njivu,znaci slobodna prodaja nemora se pitati komsija
kod nas netreba saglasnost tako da je to mozda od opstine do opstine tj.do katastraOvo nije tacno,skoro sam kupovao zemlju,morala je saglasnost.
Mozda zavisi od opstine do opstine.