MOMOSARIC
Član
Možda će i biti smak svijeta al šta mi imamo s tim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@krmele kolega ne bi se slozio da to ima neke veze sto si ispricao.Kod mene kj. se prodaje oko 4000 do 5000e a mogu ti reci da nam je najbolja zemlja 2 klasa koje gotovo da i nema,sve ostalo je od 3 do 6 klase zemljista a cene su slicne za sve. a zemlja u beceju i kod mene nemoze da se poredi sa kvalitetom kao i sa cenom koja je ovde nazalost nenormalna...
Zima 2012/2013 http://www.dominomagazin.com/article/17456/gradski-zivot/ceka-nas-najgora-zima-u-1000-godina Leto 2013 sušno sa još više ekstremno toplih dana Na osnovu ove prognoze ipak mislim da je cena zemlje previsoka
Nista,sto bi rekao onaj glupi vic - Da spakujemo kofere,pa da idemo u Bec u NJemackuMožda će i biti smak svijeta al šta mi imamo s tim?
Ako sama radja, netreba sejati, orati... Nije skupocrepaja 2 lanca cena 26000
Gde se nalazi ta zemlja verovatno pored neke magistrale.crepaja 2 lanca cena 26000
p.s. Belarus 820 je kostao oko 12k maraka (neka me neko ispravi, kroz maglu se secam), cisto da uporedite.
U potpunosti se slazem sa vasom konstatacijom!U potpunosti!P
Uzrok budženja cena zemlje je naša alavost na moćnu mehanizaciju. Pokupovali kurte i murte mašineriju koja daleko premašuje njihove potrebe, pa sad jagma za zemljom da se to amortizuje, da ne stoji, pa makar bilo na ivici isplativosti.
100% je bila cena 13.5he. Ima ih 4-ica u Djurdjinu koji su kupili za te pare. A bio je i spisak kupaca u Poljoprivredniku iz ne znam kog razloga... Dal je bila neka nagradna igra za te kupce.... Ne znam ne mogu da se setim uglavnom jedan kratak period su toliko koštale 82-ke. Sory zbog Off-a!pricalo se i o ceni od 13.500 ali nikad nisam upoznao coveka koji je kupio po toj ceni
Neko lanac smatra kao k.j ,neko vise ,a koliko vi racunate lanacma kakva magistrala,to je cena jer je bliza,pre neki dan je malo dalje placeno 12000 po lancu
Početkom 1999 je bilo moguće uvesti MTZ 82 iz Mađarske.Tada je u Bašaid uvezeno par komada preko nekog iz Subotice za 15500 DM.Trebala je potvrda iz katastra da na svoje ime ima zemlju i potvrda iz poreske uprave da je izmiren porez.Pričalo se da su to neki reparirani traktori da su radioaktivni itd .Mislim da sam u carinskoj deklaraciji video neku cena od oko 7000 DOLARA.Kupili smo rusa u novembru 1999 za 19.500 DM, iste te godine u maju je kupio poznanik za 16.500 DM pricalo se i o ceni od 13.500 ali nikad nisam upoznao coveka koji je kupio po toj ceni