slobapatrola
Član
persun i sargarepu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mi smo male mace za vas. nedavno smo kupili 8,5 kj na sudskoj licitaciji, ali imam i najavu da ce biti jos u skorije vreme. cena je upola manja od onog sto placamo po selu kad kupujemo.
Jel to bila javna licitacija, oduzeto tj. pod hipotekom? U kom mestu si kupio zemlju?
Verujem da su komsije uredno pitane.Nebih o lokalitetu.
Verujem da su komsije uredno pitane.
Bas me interesuje dali je i kod drugih slicna cena?kod nas je arenda koliko cujem oko 300 pa nagorejesu kako da nisu obavesteni...da su se obavestile nebi to jeftino otislo,sve sto je jeftino neka je muljaza
- - - - - - - - - -
bio mi danas jedan covek, tacnije mom starom,da ponudi zemlju i za jutro trazi 12000 evra.....valjda je mislio da se nadjemo na 10000,hehe...Primecujem sve vise zemlje u ponudi po toj ceni a sve manje kupaca koji bi toliko platili...Opet nadje se neko pa plati oko 9000,pa cak i tricavih 10000...Moje misljenje je da ce cena zemlje da ide dole,jer vremenski uslovi nam nisu naklonjeni, a plus povrh svega losa kupovna moc ljudi kod nas pa i u svetu...I ti koji bi voleli da imaju sada zemlju nemaju cime da kupe.Ovo sam tvrdio za stanove kada su bile one godine sa neverovatnim cenama.Tada je moj stric koji ima stan u BG mogao za njega da kupi kompletno domacinstvo sa svom mehanizacijom.Ipak,zemlja jeste najsigurnije ulaganje,ALI PO OVAKVIM CENAMA koje s ck vise nego u EU,treba razmislti.
Verujem da su komsije uredno pitane.