DusanA
Član
Eto ti stranih investicija, moze vlada da i to pribelezi u svoj mrsavi bilans ulaska kapitala u zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Unesi tacnu lokaciju,juzna backa je sirok pojam!Kod mene nudjeno 3kj za 15000,ali je dosta daleko od sela jos nije prodana.
Prodato je prosle nedelje za 70.000e, momku iz Crepaje
I ja sam spreman samo ako neko pozeli da dodje?!Ima pravo Dusan ovde ima njiva koje ce bez vecih poteskoca dati 8,9-10t/hektaru neka i vise, ali da kazemo jedno 30-40% ovo ostalo ce biti tu oko 6-7t/h to je i najveci deo, a ima gde nece biti vise od 2-3 tone odnosi se na kukuruz!Dodjite slobodno kod mene u goste, da vas povedem u obilazak njiva, ako mi ne verujete. Sledeci vikend sam slobodan.
Na ulazu iz kog pravca?Pre neki dan pazario 4 kj. Cena 11500 e/kj. Njiva na ulazu u Sr.Mitrovicu, ekstra lokacija na asvaltu.
Ja ne uzimam u zakup,radim samo svoje ali u full-u!Ako se desi da natrci nesto a da u tom trenutku imam pare pre bih uzeo vecito 1-2 k.j nego 10-15 k.j u zakup, pa tako iz godine u godinu!E zato mislim da cemo zemlju tek sad da platimo(u zakup)astronomski jer kukuruz dosta obecava za sad.(govorim samo za ovaj deo juznog banata).
Cuo sam da je onaj tvoj komsija sto se razboleo prodao 5 k.j vecito...juce prodato u Crepaji 4 lanca i tri frtalja za 48000 evra.....
to je jako puno i to nebih platio....pa kad da mi se isplati zemlja u drugom zivotu?