Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prica se o globalnom zagrevanju. Prica se da ce hrana biti skupa, ne zato sto ljudi vise jedu vec zato stoje nece biti. Ulozis 10,000 eur. u kj. zemlje , ulozis gorivo, ulozis seme, vestak, herbicide i na kraju ako budes imao srece sav svoj rod dones na bicikluPa nije ovo prva godina da je suša.Svako poznaje svoj atar.
Potvrdjujem Dusanove reci@Steco, nismo mi imali kisu, isto kao i drugi, pala je tek krajem jula.
Moj zet u Sefkerinu je kupio 3 kj u ritu za 10500e.
Nebi ja baš gledo totalno u te podjele po klasama , po meni je najbolja (a to sam i čuo od starijih ljudi ) zemlja sa što više humusa i gline u sebi . Znači što crnja i teža zemlja . Jes da je malo teža za obraditi ali te zemlje imaju visok kapacitet čuvanja vode a to je najvažnije.
12 km vazdusnom linijom od centra Crepaje do centra Sefkerina,sad gledao na Earth-u,a kada bi gledao njihovu zemlju ka nama i nasu ka njima pa to je par kilometara vazd.linijom i nije njihova zemlja uopste losija od nase,mozda malo...Za sva 3 kj
A oni su 20 km vazdusnom linijom udaljeni od nas.
Krlemrle , jes offtopic , al ta zemlja koja ima velike pukotine i najbolje podnosi sušu. Čudno ali istinito.