Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jos bi dodao da vecina njih pere novac na taj nacin sto kupuju zemlju pa onda lupaju cene,a nemaju pojma o stvarnoj dobiti sa te zemlje vec samo da se prljav novac sakrije.
Ako imas uslova...Slazem se da treba napraviti balans u svemu, ali mora se i siriti posao, po meni 3-5 % svake godine bi bilo idealno povecavati posed.
А да инвестираш у неко парче у другој држави? Ко зна дал' ће моја њива и моја кућа сутра бити моји? Гледам у Енклеској је 7.800€/КЈ, у Јужној Америци багатела ... Нису само у питању политичке промене већ се мора рачунати и на климатске. Кинези, Индијци, Јужнокореанци ... нису тек тако заинтересовани за велике површине у иностранству.ja kada ''kupim'' zemlju te pare ne smatram potrosenim nego investiranim.Za mene nije cilj imati sto vise zemlje,sada gledam samo da je zemlja blizu moje ili sela
Pa evo vidis kako ide to sa pranjem para od droge sa kupovinom zemlje po Srbiji?I jos bi dodao da vecina njih pere novac na taj nacin sto kupuju zemlju pa onda lupaju cene,a nemaju pojma o stvarnoj dobiti sa te zemlje vec samo da se prljav novac sakrije.
Nije na zemlji laka zarada sem sto ovi sto dizu cene misle da celako zaraditi mada ko ce znati....