mcbaycow
Član
Da li ima kupaca iz Ki prodaje se 5.5kj kod Rotareve pumpe na Deric IIklasa, ja cu da kupim ako niko iz Ki nece!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Скинеш са мреже списак банака и скоро све имају продају непокретности. Видиш ком суду припада Жабаљ и потражиш њихове огласе (неки немају електронске па мораш да одеш лично). Код банака не лицитирај него чекај слободну погодбу (до 40% ниже од почетне цене). Код суда мора да се лицитира и мора да се плати10% процењене вредности али чекај прво да спусте цену и за 70% од процењене вредности. Многе комшије не купују на добош да се не би замерали па ће се десити да на лицитацији будеш сам. Е сад наступа тренутак зараде: тим истим комшијама можеш продати земљу (јер ће од тебе да купе, додуше уз гунђање) али не заборави и торшак од 10% пореза на капиталну добит или задржи земљу.Koje oglase gledate? Koliko platiti zemlju u Zablju i okolini? Kako saznati za dobose, gdje se to objavljuje?
Од данас поште почињу да примају захтеве за реституцију па ће бити слично ал' то ће бити врло кратког даха обзиром да је клима на тржишту промењена.Nije u pitanju samo inflacija, nego početkom devedesetih(od 92 god) došlo je do vraćanja oduzete imovine(zemlje)
Jel voda u pitanju???Videćemo bićemo tu i za 5 ... 10 godina . Imam jedno pitanje ! IMA JEDNA STVAR NA SVETU ŠTO ČOVEK NE MOŽE DA PROIZVEDE , A SVE JE MANJE I MENJE , ŠTA JE TO ???
E to je tacno,svi pre ili kasnije zavrsimo pod njom.Videćemo bićemo tu i za 5 ... 10 godina . Imam jedno pitanje ! IMA JEDNA STVAR NA SVETU ŠTO ČOVEK NE MOŽE DA PROIZVEDE , A SVE JE MANJE I MENJE , ŠTA JE TO ???
Imaćemo i u ustima...E to je tacno,svi pre ili kasnije zavrsimo pod njom.
Скинеш са мреже списак банака и скоро све имају продају непокретности. Видиш ком суду припада Жабаљ и потражиш њихове огласе (неки немају електронске па мораш да одеш лично). Код банака не лицитирај него чекај слободну погодбу (до 40% ниже од почетне цене).
Слободна погодба значи да су биле лицитације без понуде па сад банке имају оправдања за слобудну погодбу без лицитације. Порез на пренос апсолутних права је 2,5% а основица је из уговора са банком (мада у пореској управи покушавају да прогурају већу основицу и то редовно раде кад су у питању два физичка лица). Порез од 10% је порез на капиталну добит који плаћаш ако некретнину препродаш у року краћем од 5 год.Kad kazes cekaj slobodnu pogodbu, verovatno znaci ako se ne proda onda se dalje pregovara? I spomeno si 10% porez na kupovinu?
I tuzno skorz, imas porodicnih kuca idu na dobos
Naso sam nesto pored puta u Zablju 5kj u komadu, 10,000e/kj, prva klasa 100m uz asfaltni put.
A odmah tu u blizini, 1km od puta salas sa 7ha oranice 60,000e, 2-3 klasa.
Kako vam ovo zvuci?