Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Незапослен, већ дуже. Студирао организацију продаје, дипломирао на маркетингу. Циљ: оформити пољопривредно домаћинство. Немам пара да купујем по редовној понуди па ... Ове године сам купио 3 парцеле и једну сам препродао тако да су ми две остале скоро џабе. Надам се да ћу до краја године обезбедити одговарајуће површине на одговарајућој локацији а у међувремену пратим по темама и средствима информисања шта се дугорочно највише исплати а да нису потребна велика улагања и искуство. Узгред, тренутно је најисплативије продавати емисионе квоте само наши брокери не знају како да изађемо на светске берзе .Ima li razloga tvome praćenju tih prodaja oduzete zemlje? Mislim čime se baviš kad to toliko pratiš?
Наводници су апсолутно излишни. Држим се изреке "што на ум то на друм" и увек говорим истину па не долазим у ситуацију да не знам шта сам кога слагао и да будем ухваћен у лажи.Kolega diklofen vidis covek "iskreno" izneo
Наводници су апсолутно излишни. Држим се изреке "што на ум то на друм" и увек говорим истину па не долазим у ситуацију да не знам шта сам кога слагао и да будем ухваћен у лажи.
Него да се вратим основном питању: колика је цена око Ирига (ако ко зна)?
Zna li neko koja je cena zemlje u Bačkopalanačkoj opštini? Konkretno za voćnjak me interesuje...
Hvala
Vi ste neki trgovac?Има ли неког из Банатског Брестовца да зна колико је земља на јужној страни (од старог млина према Дунаву)?
Још не знам. Стиг'о абер преко посредника за 1500 па се распитујем да видим да ли је повољно.ko ti prodaje zemlju mozda ga i znam
tamo vec ne znam verujem da je u Starcevo skuplje.jer je potraznja veca...a sto se tice Crepaje i Bavanista mislim da su rekorderi i sa cenom a i sa arendomЈош не знам. Стиг'о абер преко посредника за 1500 па се распитујем да видим да ли је повољно.
Ти би могао знати цене у Војиловици и Старчеву?
Od 1000evra do 2000 maksimalno,sve je pesak.to vazi za privatne njive(prve livade,dudara i jankovica vinogradi).Има ли неког из Банатског Брестовца да зна колико је земља на јужној страни (од старог млина према Дунаву)?