Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
7500-8000E po Ha za Zabalj to je min.
U Gospodjincima apsolutno nije bitno da li je zemlja na putu ili je 7km od sela koliko najudaljenije moze da bude otprilike ako je dobra, da ne lezi voda ni u kom trenutku godine i da ima interesenata minimalna cena je 5000 evra kj. U Zablju je nesto jeftinija ali nije puno jeftinija ali ima i losije zemlje.
@farmer89
Mislis na zemlju pored puta NS-ZR?
Caja, nisi u toku. Prodata je jedna parcela i ispod 4000kj 4kj u komadu spic, malko voda lezi.
@farmer89
Radim ali blize selu jednu malu parcelu ali ti verovatno mislis na zemlju oko motela Debeli lad?
Nista specijalno, ja radim 2 klasu zemlje i oko motela ima i losije zemlje. Pretpostavljam da se interesujes za vece parcele kojih ima na prodaju?
Obicno nece toliko da lezi ali ako su cuo posto je otislo onda nije skupo ali je opet spic. A prodata je i njiva pored te istom kupcu 3kj po 5000 evra za kj.
@farmer89
Bolje pusti Zabaljcane to da rade..[/QUOTE
Uzecu u obzir tvoje misljenje
ja sam malko meksi, popustio bi, mislim da bi uzo za bez nadoknadeJao Bubu, ja ne bi onaj spic uzo ni za dzabe...lezi voda, k`o sto je Cajko kazao, po hipotenuzi ali lezi i po sredi u dolu . Cela 4 jutra u spicu...ne bi to stajalo 3 meseca na oglasnoj tabli da valja
Jedino da se napravi salas na bregu pa da se gaje patke u dolji...al `bes ga ni to ne moze...blizu je remiza pa bi patke lisovi odneli