Koji to zakon moze da zabrani da npr Danger pokloni meni xx jutara ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kupujem vece posede,stara domacinstva 5 , 10 , 50 hektara okolina Loznice pozeljno sto vise u komadu.
Од банке купљено у Гроцкој (било под хипотеком) 121 а (21 а кајсија, 40 а јабука, 60 а празно) + 58 а под крушком (пета година), за 7200 € . Управа прихода не признаје цену из уговора већ тражи 2,5% на 1.400.000 Дин. Пошто имам нула дана пољопривредног искуства нек се јеви неко из краја ко зна око крушке .
Kojem se ti karalicu obracas?Dobar dan Karalicu, zanima me zemlja u okolini Mladenovca : Drlupa, Dućuna, Sibnica.... bitno je da bude Beogradska opština .Da li imaš neke informacije gde se i šta prodaje? Potrebna mi je zemlja sa ph 4,2-4,8. U obzir dolaze i livade i pašnjaci. Evo ti moj mejl pa mi se javi : info.lt.co@gmail.com
Pozz
Aleksandar
Управо у томе је штос. Ако ти не потврде печатом на уговору да си платио порез за пренос апсолутних права не можеш у катастру да извршиш укњижбу. У међувремену може та парцела да се прода још који пут а власник ће бити онај који је први укњижио а не онај који је први платио.Platite vrednost za 2,5% iz ugovora i napišete žalbu.... Nismo još preveli zemlju na nas, zbog te zavrzlame.
Koji to zakon moze da zabrani da npr Danger pokloni meni xx jutara ??
Odlicna,sve 1. i 2. klasa.Da li neko zna kakva je zemlja i koje su cene izmedju Novog Miloseva i Bocara
Da li neko moze da mi kaze kakav je kvaltet zemljista u okolini Coke i Zablja? I kako se krecu cene po hektaru?
Hvala unapred