Sad sam se tek ukljucio na forum, gledam postove i nista mi nije jasno... Svi pricaju da cene zemlje padaju, da moze da se kupi po 1.000 hektar, a vidim da se ovde pise o daleko vecim ciframa... Nek je i bolja zemlja i bliza gradu, ali ne mogu da sravnim ovo vase sa oglasima, npr [TABLE="width: 604, align: center"]
[TR]
[TD="width: 460"]ZRENJANIN, okolina, 5 ha, obradivo zemljište, njive, livade, pašnjaci, 5.000 €.[/TD]
[TD="bgcolor: #e3e3e3"]No code has to be inserted here.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dakle, bio bih zahvalan da mi neko objasni u cemu je stvar i sta se zapravo zbiva sa cenama zemlje nacelno... Konkretno ja bih uzeo nesto zemlje onako pocetnicki da probam sa poljoprivredom "kako mali Perica zamislja" (posto nisam sa sela) ali sam zasada zbunjen...
[TR]
[TD="width: 460"]ZRENJANIN, okolina, 5 ha, obradivo zemljište, njive, livade, pašnjaci, 5.000 €.[/TD]
[TD="bgcolor: #e3e3e3"]No code has to be inserted here.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dakle, bio bih zahvalan da mi neko objasni u cemu je stvar i sta se zapravo zbiva sa cenama zemlje nacelno... Konkretno ja bih uzeo nesto zemlje onako pocetnicki da probam sa poljoprivredom "kako mali Perica zamislja" (posto nisam sa sela) ali sam zasada zbunjen...