Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

A zasto je to u redu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Sve too stoji sto si ti napisao druze, samo mu kazi da u praksii u 99,9 posto slucajeva SVE placa kupac.
Ne nego je u praksi kako se dvojica dogovore. Ja obavezno sve to pomenem kad pregovaram o ceni, kad dajem ponudu najcesce dajem tako da ja placam sve, a kad neko krene da cepidlaci onda i ja cepidlacim pa plati i prodavac ponesto. Imao sam situaciju kad je prodavac prihvatio da plati i notara.

Ne nego je u praksi kako se dvojica dogovore. Ja obavezno sve to pomenem kad pregovaram o ceni, kad dajem ponudu najcesce dajem tako da ja placam sve, a kad neko krene da cepidlaci onda i ja cepidlacim pa plati i prodavac ponesto. Imao sam situaciju kad je prodavac prihvatio da plati i notara.
Ja samo rekoh da je tajj dogovor uglavnom tako da kupac placa SVE,jer taj sto prodaje da ima para ne bi ni prodavao(u 90 posto slucajeva)...
Uglavnom ljudi zele da im das kes i da svee ostale troskove platis ti kao kupac,odnosno da oni nista ne placaju.

Jeste, ali meni je isto da li ja dam 200e na dazbine i 1800e prodavcu ili dam 2000 njemu pa on plati dazbine. Ima ih koji misle da je taj porez 1000 din pa hoce tih 200e vise a da oni plate, na kraju meni dodje isto..

Jeste, ali meni je isto da li ja dam 200e na dazbine i 1800e prodavcu ili dam 2000 njemu pa on plati dazbine. Ima ih koji misle da je taj porez 1000 din pa hoce tih 200e vise a da oni plate, na kraju meni dodje isto..
Neinteresuje to njih a i misle kao sto kazes da je too i porez i javni beleznik I katastar hiljadu dinara...
oce samo KESS
culi recimo da ide 200 evra po aru , trazi 20 hiljade evra za hektar da mu das i nistaa ga dalje neinteresuje,moze samo da ga odvezes kod beleznika da potpise...
Ako neces ti ima ko hoce,i za zivo cudo STVARNO IMA.
Da dodam ima gde je i medja preorana vidi se preko geosrbije tako da se treba izvodi i geometar ,i too ih neinteresuje misle da geometar kosta hiljadu dinara.
Oni bi samo KESS

Nazad
Vrh