Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne nego je u praksi kako se dvojica dogovore. Ja obavezno sve to pomenem kad pregovaram o ceni, kad dajem ponudu najcesce dajem tako da ja placam sve, a kad neko krene da cepidlaci onda i ja cepidlacim pa plati i prodavac ponesto. Imao sam situaciju kad je prodavac prihvatio da plati i notara.Sve too stoji sto si ti napisao druze, samo mu kazi da u praksii u 99,9 posto slucajeva SVE placa kupac.
Ja samo rekoh da je tajj dogovor uglavnom tako da kupac placa SVE,jer taj sto prodaje da ima para ne bi ni prodavao(u 90 posto slucajeva)...Ne nego je u praksi kako se dvojica dogovore. Ja obavezno sve to pomenem kad pregovaram o ceni, kad dajem ponudu najcesce dajem tako da ja placam sve, a kad neko krene da cepidlaci onda i ja cepidlacim pa plati i prodavac ponesto. Imao sam situaciju kad je prodavac prihvatio da plati i notara.
Neinteresuje to njih a i misle kao sto kazes da je too i porez i javni beleznik I katastar hiljadu dinara...Jeste, ali meni je isto da li ja dam 200e na dazbine i 1800e prodavcu ili dam 2000 njemu pa on plati dazbine. Ima ih koji misle da je taj porez 1000 din pa hoce tih 200e vise a da oni plate, na kraju meni dodje isto..