Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

IMG-1598.png
Meni je logično da nešto jave ovako moram ja njih da jurim i faktički se složim da mi put ide kroz dvorište.

Logično jeste, ali u praksi se svašta dešava. Npr. kod nas treba da prođe brza saobraćajnica, još uvek nam niko ništa nije javio da će se eksproprijatisati parcele ili delovi parcela, ali kočiće su uredno zabili u zemlju...

Kako to? Parcela je vlasništvu moje porodice zadnjih 100 godina i u katastru smo samo mi vlasnici, tj. sada sam ja. Valjda mora neki papir da ima nije ovo divlji zapad pa da udariš četiri kočića i kažeš sad je ovo moje.
Reći će (tj. usvojiti na nekom skupštinskom zasedanju) da je to javni interes, i onda eksproprijatisati zemlju. Ti onda ne možeš da se buniš zbog eksprorijacije, ali možeš zbog nadoknade za tu zemlju.

Ne cekaju samo mene, ali svakog mometa znam 20 roditelja cija deca studiraju iz nasih krajeva u ns i bg. lako bi se to iznajmilo normalnim ljudima.

Ok koja cena i koliki su stanovi?
Inace radim u srednjoj skoli, u gimnaziji u kovacici, tako da masa nasih djaka nastavi studije u ns. Vecinu im i roditelje poznajem jer je mala sredina. Cim se vratim sa godisnjeg 15 avgusta raspitam se pa javim....

Imam ja jednog sigurno poštenog. Jedino ga nisam pitao da li je već rešio stan. Takođe i mene zanima cena i veličina stanova.

To mu i ja kazem a on je zadovoljan i ovako.. Posle razmisljam, zarada ~40% uloga za jedan utovar i jedan istovar u toku dana, isplati se to lepo...

Nazad
Vrh