Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дупло, ако се издаје "стан на дан". Мора да се уради категоризација да добије 3 звездице и "вози Мишко".Ovako će svaki mesec da joj kapne soma evra .
Управо тако,сви мисле издаш стан и пасиван приход милина,тече млеко. А тек локали,одмакнеш 1км од центра,половина празна половина упола цене од оних у центру,и то нс и бг,нпр Рума још тужније. Тако да није трава увек зеленија негде друго. Некад се треба држати оног што радиш и што знаш да радиш.Ne bi da vam kvarim sneska. 4 stana na dan izdavati je puno radno vreme. Nimalo trivijalan posao.
Mi smo ovde zemljoradnici. Zemlja nam je osnovni resurs za rad. Ne znam nikog u izdavanju ko nije imao problema. Pravna sigurnost kod nas nepostoji. Znam za slucaj gde stanara nisu mogli da izbace.
Da, da najbolje da umesto ta 2 kupim druga 22 da jos vise robijam i da se stresiram zbog nepooljnih vremenskih uslova i onda za 50 godina dodju neki novi komunisti i sve resetuju na fabricka podesavanja.Управо тако,сви мисле издаш стан и пасиван приход милина,тече млеко. А тек локали,одмакнеш 1км од центра,половина празна половина упола цене од оних у центру,и то нс и бг,нпр Рума још тужније. Тако да није трава увек зеленија негде друго. Некад се треба држати оног што радиш и што знаш да радиш.
Tebi niko ne brani da rasprodas sve, zemlju masine i ne stresiras se radi vremenskih prilika i komunista. od toga svega kupis sigurno 3-4 stana i prst u uvo. Al lakse je pricati i tupiti zube nego uraditi.Da, da najbolje da umesto ta 2 kupim druga 22 da jos vise robijam i da se stresiram zbog nepooljnih vremenskih uslova i onda za 50 godina dodju neki novi komunisti i sve resetuju na fabricka podesavanja.
Tacno tako. Ujak ima apartman na zlatiboru koji je izdao agenciji.Agencija mu placa mesecno dogovorenu cenu koja je tipa 20% manja u odnosu na trzisnu i sve oni organizuju i rade. Desavalo se da nije otisao gore i po 2 godine.Постоје агенције са којима направите уговор, и они издају стан место вас и воде бригу о свему. Сад није цена 600е за једнособан али опет боље врабац у руци.
Е управо из тог разлога мени стоји празан стан. С' дуге стране, кум је поред свог закупио још 4 стана у центру и кренуо у пос'о. Месечно му је остајало чисто цца 2.000€ (уредно плаћао закуп, порез, одржавање...). Да је попуњеност била 100% имао би 3.000. Дешавало се да је све издато а да се јавља још људи. Онда зовеш колеге и букираш њихове капацитете и ту капне 15-20%.Znam za slucaj gde stanara nisu mogli da izbace.
И ја бих то урадио али из других разлога.Meni neko da pokloni 3 stana, prodao bi ih odmah i kupio zemlju,
Ja ne poznajem nikog da ima/radi 100-120 jutara zemlje a radi za platu. Ima nekih koji rade nešto drugo osim zemlje a u firmi sa tom količinom zemlje nema niko osim ako nije vlasnik firme. Ispravka- radio je jedan moj rođak ali osim njega tu zemlju niko nije video.Zato prvo treba raditi sta volis i sta znas da radis. Volim da radim zemlju, smatram da prilicno sam naucio (15 godina samostalno) kroz iskustvo. Imao sam dobre mentore tokom zivota (skoro svi pokojni sada, generacija 1940-1950). Meni neko da pokloni 3 stana, prodao bi ih odmah i kupio zemlju, skladiste ili masine jer to znam da radim a stanove da izdajem ljudima nemam iskustva. Pritom da li radim 100 ili 120kj mi ne menja skoro nista vremenski. Masine mogu 300-400kj lagano.