Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je plata 150+ hiljada onda je ok da radiš, ako nije ne vidim računicu.Pa evo ja radim za platu i radim 100kj zemlje. Drugar skolski u sezoni je sa mnom svaki dan. Prskanje, vestak sam radim. Ostalo 60% on, 40% ja.
Zasto nema racunice, ne razumem u kom smeru razmisljas?Ako je plata 150+ hiljada onda je ok da radiš, ako nije ne vidim računicu.
Taj koji radi pored 100 hektara a nije u nekoj državnoj ili javnoj firmi nije normalan.Rade ljudi i po 100 hektara pa rade i u firmi.. Naravno ne sami, uvek ti treba neko u sezoni da uskoci, treba ti kolega na poslu voljan da te nekad odmeni, ali kad se poklope kockice moguce je.. Ja radim u firmi i ~25h i od toga 90% uradim sam. Mislim da bi sa malo boljim parcelama (krupnijim) i istom mehanizacijom mogao da radim 40-50 hektara opet 80-90% sam.
Mozda.. A mozda voli i to da radi pa je win-win situacija..Taj koji radi pored 100 hektara a nije u nekoj državnoj ili javnoj firmi nije normalan.
Ako ću ići kod privatnika da lomim kičmu da bih nekom platio neke stvari koje sam mogu uraditi/ imam čime i šta za raditi onda je bolje da sam to uradim a privatnik nek već nekog drugog da ne kažem šta.Zasto nema racunice, ne razumem u kom smeru razmisljas?
5+Da pustimo druge ili da brinemo sto ne trose novce ?
Nije bas tako, neko ne moze nema za ucesce, neko nema stalan posao, pa ne da banka. Neko ima malu plati na racun ostalo na ruke sto se ne vidi u banku. Ima svasta...Da se stan isplati kupiti na kredit kirijasi bi kupovali stanove, ne bi placali kirije.