Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Ja sad da imam 100 k e pre bi investirao u nekretninu pored mora u Grčkoj , kažu da ispadne jeftinije po m2 nego NS ili BG ?

Jedan seoski tajkun koji kupuje zemlju dosta često i sve daje u arendu mi je rekao, zemlja sad jeste skupa, ali da naidje neki scenario kao u Ukrajini odoše stanovi i kuće i zgrade ko da ih nije bilo. A zemlja će uvek biti tu...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ja sad da imam 100 k e pre bi investirao u nekretninu pored mora u Grčkoj , kažu da ispadne jeftinije po m2 nego NS ili BG ?
Јесте цена квадрата примамљива али зато деру кожу на другу страну. Порези су им жестоки за странце власнике некретнина.

Jedan seoski tajkun koji kupuje zemlju dosta često i sve daje u arendu mi je rekao, zemlja sad jeste skupa, ali da naidje neki scenario kao u Ukrajini odoše stanovi i kuće i zgrade ko da ih nije bilo. A zemlja će uvek biti tu...

Na žalost može i on da ode u tom scenariju pa će mu i usta biti puna zemlje ali no.

Napunjena minama i granatama i tenkovi i pesadija prelazi preko nje a ti pored njih ores,vrses i tako to

Aj malo ozbiljnosti kad se nesto pise

Ako dodje ukrajinski scenario odosmo i mi a ne zgrade i zemlja... Dzaba onda sve...

Gledaj ovako, pogledaj na geo srbija tvoju parcelu gde ide taj put. Ako je put ucrtan u plan imace svoj katastarski broj. Ako ima broj onda odes u katastar i proveris. Ako je taj covek dobio pravo prolaska preko tvoje parcele ranije na sudu mora biti negde zabelezeno. Postoji nesto sto se zove sluzbeno koriscenje prolaza, znaci ako neko nema put do svoje parcele negde mora proci. Nama su u selu prodali pasnjak i sad ne mozemo do jednog dela atara, ali bas to pravo prolaza nam omogucava da prolazimo putem, ali samo onim kojo je ucrtan u katastar. Divljim putevima ne smemo da se krecemo. Proveri to sve dobro.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Našao sam da je u prostornom planu moja parcela ucrtana kao opštinski put, u katastru nema ništa. Da li može opština tek tako da ucrta put bez obaveštenja?

Jesam islusio izdavanje stana, i za nekih 15 ak godina bilo par bas neprojatnih iskustava.
Ali u ns ili bg bi samo poznanicima studentima iznajmio...

[mention]Miloica [/mention]
Malo sam citao po netu, grckim forumima, nije problem kupiti nekretninu u Grckoj, problem je ako odlucis da prodas, nedaju ti da izvuces pare iz zemlje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da sam znao da će moje pisanije pre dva dana izazavati ovoliku diskusiju, koja na momente prelazi u svađu i vređanje, ne bih je nikad postavio na forum, ovako... U svakom slučaju hvala na iznetim mišljenjima i stavovima.
Predlažem sad nešto drugo, evo neko da objavi svoje razmišljanje, pa da krenemo sa novom diskusijom.

Ne znam kako ali isti slučaj imam sa jednom parcelom gde hektar otpada na put.Vlasnici parcele nisu obavesteni o tome niti im je nešto ponuđeno za uzvrat.Radimo i dalje onako kako je bilo, niko nas ne dira niti ikome smetamo.Raspitaj se, nešto mora postojati.

Nazad
Vrh