Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Mogao je da ne prijavi, ali tek to nije zdravo..
Te priče kupim nekretninu i prodam skupo nisu za sirotinju. To ipak rade odlikaši sa malo boljim znanjima..

Дај човјече шта се губиш,какав зелени план,какве инфлације, па од 80 их до 90 их ко се није скућио и обновио механизацију тај је био мртви нерадник ил слепац па радио земљу што је морао и чекао моменат да добије посао у некој фирми. Којих 1 посто повртара, колико је само Имт машина продао у тих 10 година, колико је аута нових купљено,Змај комбајна нових продао. То сигурно ових 1 посто купило. На поврћу у тих 10 година није зарадио једино ко га није радио. Там је продао само у СР Бих 1983 године продао преко 20 000 нових камиона,само те године,пар хиљада је само једно село купило,повртарско село.
Ако немаш шта паметније да пишеш боље ћути,заморно је кад неко тера све контра.

Дај човјече шта се губиш,какав зелени план,какве инфлације, па од 80 их до 90 их ко се није скућио и обновио механизацију тај је био мртви нерадник ил слепац па радио земљу што је морао и чекао моменат да добије посао у некој фирми. Којих 1 посто повртара, колико је само Имт машина продао у тих 10 година, колико је аута нових купљено,Змај комбајна нових продао. То сигурно ових 1 посто купило. На поврћу у тих 10 година није зарадио једино ко га није радио. Там је продао само у СР Бих 1983 године продао преко 20 000 нових камиона,само те године,пар хиљада је само једно село купило,повртарско село.
Ако немаш шта паметније да пишеш боље ћути,заморно је кад неко тера све контра.
Zlatno doba srpskog seljaka je period 1968 do 1990. Za zeleni plan i kredite koje je pojela inflacija je 100 % u pravu. U to vreme bilo šta da si radio u poljoprivredi bilo je novaca nekad manje nekad više ali je država stajala iza seljaka. Čudno za jednu komunističku diktaturu kako nas danas uče.

Čovek smatra da je popio svu pamet ovog sveta i ne dozvoljava bilo kakvo mišljenje osim svoga.
Tako da bolje da mu se ne protiviš jer će te u suprotnom ignorisati.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Čovek smatra da je popio svu pamet ovog sveta i ne dozvoljava bilo kakvo mišljenje osim svoga.
Tako da bolje da mu se ne protiviš jer će te u suprotnom ignorisati.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
A evo sve necu moci da zaspim. 🤣
Ja evo jos ne razumem sta on misli ili sta hoce, da kaze da se u u tim godinama prije rata nije moglo zaraditi ili da sam mu dedu uvredio nesto, nemam pojma.
Za svog znam koliko je stekao a radio dan noc, kakav zeleni plan i pm, to su samo vojvodjani o slavonci mogli da iskoriste, nego rad od jutra do sutra. Al gde to objasniti coveku po kome su svi bili sirotinja samo 1 posto nije do sta znam kada, vrv do trenutka kad se on ogazdio🤣

brate mili sad ispada ko nije stekao 2 stana i ne znam koliko zemlje izmedju 80-90tih kad je hvala bogu copavi napokon vec bio sklopio oci taj je bio lencuga i nista nije radio

radili smo mi beli luk za sloveniju isao i tu se bas zaradjivalo ali da si stekao neznam kakve pare nisi ako nisi muljao nesto

tada se mehanizacija kupila i preslo se sa konja na traktor
ovi sto su bili blize kombinatima,zadrugama i to ti su kupovali nove traktore nesto ranije od 80te al ne puno ranije

Kako ne kapirate sta covek hoce da kaze, nije deda trebao da kupi stanove i lokale ali ako je kupio tu zemlju koju prodaju i kupuju te stanove i lokale to je onda deda zaradio nisu oni

Kako ne kapirate sta covek hoce da kaze, nije deda trebao da kupi stanove i lokale ali ako je kupio tu zemlju koju prodaju i kupuju te stanove i lokale to je onda deda zaradio nisu oni
I zasto onda neko ne bi iskoristio priliku koja se ne pruza 2 puta u zivotu i to da unovci po izuzetno profitabilnoj ceni i da kaze deda hvala ti. Kako ce da potrosi te pare to je vec diskutabilna stvar i razlicito je od coveka do coveka. Ali ja licno ih nikad ne bi investirao u poljoprivredu vec gledao da napravim pasivan prihod koji je sigurniji od ovog posla kojim se bavim.

Nazad
Vrh