Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislim da bi pale kada bi nas pogodile 2 veoma lose godine , sa velikim porezima i malim prinosima , ali se nadam da se to nece desitiTeško da će pasti u skorije vreme.
PodrzavamSad ce pored dilera droge zemlju legalno kupovati i stranci. Poslusajmo sta ovaj genije kaze
"Upitan da li taj sporazum otvara prostor i za nekontrolisanu kupovinu srpske obradive zemlje, Momirović odgovara da Srbija danas funkcioniše u otvorenoj ekonomiji.
Ako nam je princip i pristup da država mora da bude vlasnik između ostalog i zemlje, nećemo daleko otići“, smatra Momirović i dodaje da taj pristup pripada nekim prošlim vremenima kada je postajala planska privreda."
Momirović o prodaji zemlje strancima: Ako država bude vlasnik – nećemo daleko stići
Ako je princip da država bude vlasnik zemljišta – nećemo daleko stići, rekao je Tomislav Momirović u intervjuu za Insajder.n1info.rs
Blago tome, bolje da je otisao u kockarnicu. Vrijeme povrata ce mu biti 100 godina na ovim cijenama s obziromm da neznam ko ce mu vise platiti 17 500 da odluci prodati kroz neki period.Kod nas je pre par dana mislim postavljen rekord sto se tice kupovine zemlje. 17500e je placeno jedno katastarsko jutro 57a 55m
Jel se kupac bavi poljoprivredom? Ili se ubacuje lova sa strange?Kod nas je pre par dana mislim postavljen rekord sto se tice kupovine zemlje. 17500e je placeno jedno katastarsko jutro 57a 55m