Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Kolike cene stavljate u ugovorima kada vam obracunavaju po njihovim tarifama? Meni su samo 2 puta tako obracunavali, jer je cena zaista bila dosta niza u ugovoru iako sam stvarno toliko platio. Doduse ja ne kupujem bas cesto.

U ugovoru napišem koliko sam zaista platio u dinarskom iznosu, pogotovo u slučaju gde nisam prvi međaš.Oni određuju po svojim parametrima a obično bude obrazloženje da se navedeni iznos slaže sa poreskom procenom.

Sad ce pored dilera droge zemlju legalno kupovati i stranci. Poslusajmo sta ovaj genije kaze

"Upitan da li taj sporazum otvara prostor i za nekontrolisanu kupovinu srpske obradive zemlje, Momirović odgovara da Srbija danas funkcioniše u otvorenoj ekonomiji.

Ako nam je princip i pristup da država mora da bude vlasnik između ostalog i zemlje, nećemo daleko otići“, smatra Momirović i dodaje da taj pristup pripada nekim prošlim vremenima kada je postajala planska privreda."

Sad ce pored dilera droge zemlju legalno kupovati i stranci. Poslusajmo sta ovaj genije kaze

"Upitan da li taj sporazum otvara prostor i za nekontrolisanu kupovinu srpske obradive zemlje, Momirović odgovara da Srbija danas funkcioniše u otvorenoj ekonomiji.

Ako nam je princip i pristup da država mora da bude vlasnik između ostalog i zemlje, nećemo daleko otići“, smatra Momirović i dodaje da taj pristup pripada nekim prošlim vremenima kada je postajala planska privreda."

Podrzavam

Nazad
Vrh