Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikakve.Neka moderatori izbrišu slobodno moje postove.И какве то везе има са ценом земље?
Oni rade potpuno isto, uzimaju ugovore iz zadnjih 12 meseci i prave neki prosek vrednosti. Radio sam to 2 puta ove godine, otimanje para sa grafikonima i glupostima.Постоје сертификоване фирме које се баве проценом вредности некретнина. Мени су за једну парцелу узели 110е за процену. Ако ти треба број јави се на пп да ти пошаљем.
Ne treba, nema tu matematike za dodatne izdatke. Evo konkretno o čemu se radi, zbog određivanja sume za porez za prenos apsolutnih prava poreska uprava je napravila procenu tržišne vrednosti poljoprivrednog zemljišta na 214 din/m2. Pre dve godine je procena bila na 159 din/m2, pa nam se čini da je sad ovih 214 puno, tj da su uzeli najveće ugovore pa po njima napravili procenu. Mislio sam da to može nekako da se proveri, ali pošto se radi o samo jednom kj onda tu nema računa praviti dodatne troškove. Kod nas uskoro treba da rade eksproprijaciju zbog izgradnje brze saobraćajnice, pa me baš zanima da li će i tada zadržati ovu procenu tržišne vrednosti zemljišta.Постоје сертификоване фирме које се баве проценом вредности некретнина. Мени су за једну парцелу узели 110е за процену. Ако ти треба број јави се на пп да ти пошаљем.